Δευτέρα , 17 Ιανουαρίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Δήμος Καρδίτσας: Πρόσληψη επτά ατόμων μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ

Την απόφαση να καταθέσει αίτημα ο Δήμος Καρδίτσας για την πρόσληψη 7 μακροχρόνια ανέργων ηλικίας άνω των 55 ετών μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ έλαβε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου στη συνεδρίαση της 4ης Νοεμβρίου.

Ειδικότερα ο Δήμος θα υποβάλει αίτημα για την πρόσληψη επτά ατόμων των ακόλουθων ειδικοτήτων:

-3 άτομα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (κλητήρες με άδεια οδήγησης)

-1 άτομο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (υδατοφραγμάτων και θυρών ρύθμισης ροής ύδατος)

-3 άτομα Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (εργάτες)

προκειμένου να ανταποκριθεί ο Δήμος μας στις αυξημένες ανάγκες των υπηρεσιών του, αλλά και να διευκολύνει σε τοπικό επίπεδο τους δικαιούχους στην διαδικασία εξεύρεσης εργασίας σε αυτήν την κρίσιμη ηλικιακά περίοδο του εργασιακού τους βίου μιας και το κόστος πρόσληψης τους είναι ασήμαντο -όπως αναφέρεται στην απόφαση- σε σχέση με το συνολικό κόστος άλλων περιπτώσεων.

Ως ποσό επιχορήγησης ορίζεται το 75% του μηνιαίου μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους του ωφελούμενου με ανώτατο όριο τα 750 ευρώ μηνιαίως. Στο μισθολογικό και μη μισθολογικό κόστος συμπεριλαμβάνονται οι συνολικές ακαθάριστες πραγματικές μηνιαίες αποδοχές και οι ασφαλιστικές εισφορές που βαρύνουν τον εργοδότη.

Ωφελούμενοι είναι άτομα ηλικίας 55 έως 67, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων των υπηρεσιών του Ο.Α.Ε.Δ., για χρονικό διάστημα τουλάχιστον δώδεκα μηνών με δυνατότητα επέκτασης για άλλους δώδεκα μήνες, ύστερα από αίτηση που μπορεί να υποβληθεί εκ νέου.

www.karditsalive.net

 

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Επαναληπτικό δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του 1ου Δημοτικού Καρπενησίου

Επαναληπτικό δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του 1ου Δημοτικού …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *