Πέμπτη , 9 Δεκεμβρίου 2021
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Δωρεά ηλεκτρονικού υπολογιστή στο Επιμελητήριο Εύβοιας, από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στ. Ελλάδας

Το Επιμελητήριο Εύβοιας ευχαριστεί θερμά τον Προέδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, για την αμέριστη συμπαράσταση τους που επέδειξαν και επιδεικνύουν στην όλη πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου για την δημιουργία Εκθεσιακού χώρου Ιστορίας της Βιομηχανίας της Εύβοιας.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στέρεας Ελλάδας ανταποκρινόμενος άμεσα σε αίτημα του Επιμελητηρίου, ενέκρινε εκ νέου χορηγία, αυτή τη φορά ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή-laptop, απαραίτητου για την διεκπεραίωση εργασιών που αφορούν το μουσικολογικό μέρος, το στήσιμο των εκθεμάτων και τη δημιουργία των γραφικών.

Η εν λόγω πρωτοβουλία συμπληρώνει μια αλυσίδα χορηγιών που θα αποδειχθούν καίρια σημαντικές στην επίτευξη του τελικού στόχου του Επιμελητηρίου.

Η ιστορία της ευβοϊκής παραγωγικής και εμπορικής δραστηριότητας η οποία δεν έχει καταγραφεί ποτέ, να αναδειχθεί μέσα από μια πλούσια συλλογή που έχει ήδη συλλεχθεί και βρίσκεται στην διάθεση του Φορέα και να αποτελέσει μια ιδιαίτερη και μοναδικού προσανατολισμού περιουσία της Χαλκίδας και της Εύβοιας, ένα καινοτόμο κέντρο προβολής της ιστορικής μας κληρονομιάς και της κουλτούρας μας, έναν πυρήνα παραγωγής πολιτισμού, παιδείας και εκπαίδευσης.

eviaportal.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Τα μελανόφρυδα άλμπατρος συστήνουν μονογαμικά ζευγάρια που μπορούν να διαρκέσουν για ολόκληρο τον 70χρονο βίο τους

Δεν ισχύει σε όλες τις σχέσεις το… «βίον ανθόσπαρτον», και τα πτηνά δεν αποτελούν εξαίρεση. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *