Τρίτη , 28 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δράση καθαρισμού του υγρότοπου στο Φάρο Αυλίδας με την ομάδα Save Your Hood

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 και ώρες 10:30 – 12:30 ο σύλλογος θα πραγματοποιηθεί δράση καθαρισμού του υγρότοπου στο Φάρο Αυλίδας μια δράση της ομάδας Save Your Hood. Ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλοχωρίου επιθυμεί την θερμή συμμετοχή του κόσμου για την προστασία της περιοχής μας και του περιβάλλοντος.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να στείλετε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook και στο Instagram, αλλά και να καλέσετε στο τηλέφωνο 6988568110.

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023: Μια μοναδική ΣΟΥΠΕΡ δράση θα λάβει χώρα 🌊 🦆
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔
🚐 Χωριανοί ξυπνήστε έρχεται το βανάκι του Save Your Hood γεμάτο και πλήρως εξοπλισμένο με χαμόγελα, διάθεση και μπριο, για να ταξιδέψει μέχρι τη γειτονική Εύβοια και Βοιωτία, με έναν στόχο: Τον καθαρισμό 4 μικρών, αλλά άκρως σημαντικών Υγροτόπων για το τοπικό και εθνικό οικοσύστημα και να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων.
💗Δηλωστε συμμετοχή στον σύνδεσμο στο bio!
🏞️Οι υγρότοποι που θα επισκεφθούμε εμφανίζουν ποικιλία ενδιαιτημάτων, ειδών φυτών και ζώων. Καθένας από αυτούς έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που κάνουν την περιοχή ξεχωριστή.
🚮Το πρόβλημα: Η αστική και παραθεριστική χρήση, η σημαντική βιομηχανική δραστηριότητα, η νιτρορύπανση γεωργικής προέλευσης, η ρίψη βιομηχανικών αποβλήτων και αστικών λυμάτων, οι φωτιές στους καλαμιώνες για την επέκταση των χωραφιών, οι μικρές χωματερές και η ρίψη σκουπιδιών και οι ανθρώπινες δραστηριότητες που αφορούν τη διάνοιξη δρόμων, τις επιχωματώσεις, το κυνήγι κλπ οδηγούν σταδιακά σε κατακερματισμό και υποβάθμιση της βλάστησης και απώλεια ενδιαιτημάτων ειδών.
🌯🥛Νερό, σνάκς, εξοπλισμός παρέχονται!
🌈OF COURSE προτιμήστε επαναχρησιμοποιούμενα γάντια και δοχεία τροφίμων και ποτών για ό,τι άλλο ποτό ή φαγητό θέλετε να έχετε μαζί σας!
🌟Με δήλωση στο event οτι θα έρθετε, θα τοποθετείστε άμεσα σε ομάδα συζήτησης, όπου θα υπάρχει άμεση ενημέρωση και πληροφόρηση.
👉Φυσικά το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος, κι αυτό δεν είναι κάτι άλλο πέραν από το φαγοπότι που θα πραγματοποιηθεί με το πέρας της δράσης!!!
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες θα δωθούν αυθημερόν.
Σημεία και ώρες:
– Εκβολή Ποταμού Ασωπού – 8:30 π.μ.
– Υγρότοπος Φάρου Αυλίδας – 10:30 π.μ
– Υγρότοπος Ψαχνών ή Κολοβρέχτη – 12:30 μ.μ.
– Αλυκή Κοπανά – 02:30 μ.μ.
✔️Ακριβή σημεία και ώρες συνάντησης-δράσης στην ιστοσελίδα (link in bio)
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ 💙💚💙💚💙💚

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τίμησαν την επική Μάχη της Κλείσοβας, την κορυφαία ηρωική πράξη των «Ελεύθερων Πολιορκημένων»

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου και ο Όμιλος Φίλων Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού «ο Λιάρος» τίμησαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *