Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δύο νέα απορριμματοφόρα και 300 κάδους για βιοαπόβλητα προμηθεύεται ο Δήμος Μεσολογγίου

Δύο νέα απορριμματοφόρα και 300 κάδους για βιοαπόβλητα προμηθεύεται ο Δήμος Μεσολογγίου και με αυτόν τον τρόπο εισέρχεται οριστικά σε τροχιά σύγχρονης διαχείρισης των αποβλήτων του.
Με την προμήθεια των οχημάτων και του εξοπλισμού αυτού, υλοποιείται ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής για τον εκσυγχρονισμό στη διαχείριση των απορριμμάτων και ειδικότερα για την συλλογή και μεταφορά των βιοαποβλήτων του.

Η σύμβαση απόκτησης των οχημάτων που υπεγράφη χθες, Τρίτη (27.12.22) μεταξύ του δημάρχου Κώστα Λύρου και της εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας, ενισχύει την επιχειρηματική λειτουργία του στόλου της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου.

Τα νέα απορριμματοφόρα οχήματα βιοαποβλήτων θα διαθέτουν σύστημα πλύσης
και απολύμανσης των κάδων μετά την εκκένωση τους ώστε να είναι δυνατή η κατά
βούληση πλύση των κάδων και η εκτέλεση συμπληρωματικών εργασιών με το όχημα
όπως πλύση του ίδιου του οχήματος, πλύση πεζοδρομίων, αποκόλληση αφισών κλπ.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Ι.Π Μεσολογγίου είχε καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση, η οποία περιλαμβάνει εκτός από την απόκτηση των απορριμματοφόρων οχημάτων βιοαποβλήτων και δράσεις οικιακής κομποστοποίησης.

Στο πλαίσιο αυτό θα προμηθευτεί τις επόμενες ημέρες και 300 ειδικούς για βιοαπόβλητα κάδους (250 κάδοι χωρητικότητας 1100 λίτρων και 50 κάδοι 550 λίτρων), ενώ πιλοτικά θα δοθούν μικροί κάδοι σε νοικοκυριά για να γίνει μια πρώτη επαφή με τα νέα δεδομένα και την αποδοτικότητά τους.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: Καταγγέλλει τη νυν δημοτική αρχή του δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού για ολική καταστροφή του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου

Ακολουθεί η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης της αντιπολίτευσης του δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού Δυναμική Πρωτοβουλία, η οποία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *