Τρίτη , 28 Ιουνίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Εγκαινιάστηκε η έκθεση παιδικής-εφηβικής ζωγραφικής και κεραμικής στη Λάρισα «Φαντασία…με χρώμα και πηλό»

Εγκαινιάστηκε στο αίθριο της Πινακοθήκης, η έκθεση παιδικής-εφηβικής ζωγραφικής και κεραμικής του Ελεύθερου Εργαστηρίου Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα.

Η ετήσια έκθεση των μικρών μαθητών του Εργαστηρίου φέρει τον τίτλο «Φαντασία…με χρώμα και πηλό» και περιλαμβάνει περισσότερα από 200 ατομικά έργα ζωγραφικής (εφηβικά σχέδια με μολύβι, κάρβουνο και χρώμα, παιδικές ζωγραφιές με μολύβι, χρώμα και διάφορες τεχνικές) και κεραμικής (διακοσμημένα πήλινα αντικείμενα).

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης έγινε και η απονομή των βεβαιώσεων σπουδών στους μαθητές που έχουν συμπληρώσει μία από τις διετείς βαθμίδες του Ελεύθερου Εργαστηρίου.

Παράλληλα έγινε και των τριών μαθητριών που διακρίθηκαν στο διεθνή διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής που διοργάνωσε το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης με τίτλο «Κάλλος: Για Εμένα αυτό είναι Ομορφιά». Πρόκειται για τις Βαγγοπούλου Μαρίνα του Ιωάννη με καθηγητή τον εικαστικό κ. Γιάννη Λυγούρα, Ουζούνη Δήμητρα του Χρήστου και Ρουμολίνο Σπυριδούλα του Παναγιώτη με καθηγητή τον εικαστικό κ. Θανάση Φαλιάγγα. Τα έργα των μαθητριών διακρίθηκαν ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές συνεχίζοντας την παράδοση του Ελεύθερου Εργαστηρίου που θέλει τους μαθητές του να ξεχωρίζουν με τα έργα τους.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Γιώργος Κιμούλης ζητά αποζημίωση 200.000€ από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

Ο γνωστός ηθοποιός παρέδωσε σήμερα αγωγή 91 σελίδων  Αποζημίωση για την ηθική βλάβη που ισχυρίζεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *