Τετάρτη , 22 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Εκδήλωση για τον καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία στην Άμφισσα στις 11 Μαρτίου

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023, 18:00 μ.μ.

Πρόγραμμα -Ομιλητές

κ. Απόστολος Πουρτσίδης, MD Παιδίατρος Αιματολόγος Ογκολόγος Ογκολογική Κλινική Παιδιών Και Εφήβων Νοσ. «Μητέρα» Υπεύθυνος Μονάδας Παρακολούθησης Απώτερων Συνεπειών (ΝΙ.ΚΑ) Θέμα: «Μοντέρνος» τρόπος ζωής και καρκίνος: Μύθος ή πραγματικότητα;
Δρ. Όλγα Τζουραμάνη, Διδάκτωρ Εγκληματολογίας-Σωφρονιστικής, Εγκληματολόγος & Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια. Θέμα: «Αόρατοι ήρωες»
κ. Μαρία Κώστογλου, Εκπρόσωπος του Κέντρου Ενημέρωσης & Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) – «Χάρισε Ζωή» Θέμα: «Σπουδαιότητα της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών».
Εκπρόσωπος του Σωματείου «ΦΛΟΓΑ» Θέμα: «Το έργο της ΦΛΟΓΑΣ»
κ. Κυριάκος Στενός, Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων Με Εμπειρία Νεοπλασματικής Ασθένειας κατά την Παιδική και Εφηβική Ηλικία, «ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ»
Θέμα: «Μήνυμα ελπίδας σε όλα τα παιδιά που σήμερα δίνουν τον δικό τους αγώνα καθώς και των ενηλίκων που έχουν νοσήσει και το έχουν ξεπεράσει».

Συμμετέχουν επίσης:

Η Σχολή Χορού της κ. Έιμι Δημητροπούλου “AMY’S STEPS”, με την χοροθεατρική παράσταση μικρού μήκους με τίτλο «Δύναμη», αφιερωμένη στους μικρούς ήρωες που δίνουν μάχη με τον καρκίνο και
Η “NIKODIMOS FULL BAND”, η οποία αποτελείται από μέλη του συλλόγου «ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκπρόσωποι του ΚΕΔΜΟΠ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», θα λαμβάνουν, από όσους επιθυμούν, επίχρισμα από το στόμα, ώστε να δημιουργηθεί, όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δεξαμενή εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

Το Σάββατο 25/3/2023 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η Παρέλαση Μαθητικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Τμημάτων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *