Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Εκδήλωση με θέμα «Κράτος Δικαίου και θεσμικές προκλήσεις ιχνηλατώντας τις αντοχές της Δημοκρατίας», διοργανώνει σήμερα ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου

Εκδήλωση με θέμα «Κράτος Δικαίου και θεσμικές προκλήσεις ιχνηλατώντας τις αντοχές της Δημοκρατίας», διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου το απόγευμα ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου, στην αίθουσα του ΤΕΕ Μαγνησίας.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19.00 με χαιρετισμό του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Χρ. Στρατηγόπουλου και στη συνέχεια θα μιλήσουν:
Ο Πολυμέρης Βόγλης, Καθηγητής Κοινωνικής Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα κάνει πρόλογο «Έχουμε λόγους να ανησυχούμε για τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου στην Ελλάδα σήμερα;»
Ο Κωνσταντίνος Χρυσόγονος, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Α.Π.Θ., π. Ευρωβουλευτής «Το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα μέσω της οπτικής της Ε.Ε, Διεθνών Οργανισμών. κλπ. διεθνών οντοτήτων»
Ο Νικόλαος Μαραντζίδης, Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας «10+1 Αλήθειες για το σκάνδαλο των υποκλοπών».
Ο Γιάννης Πανούσης, Ομότιμος Καθηγητής Εγκληματολογίας, Ε.Κ.Π.Α., π. Υπουργός «Η διαφθορά ως παθογένεια της Δημοκρατίας».
Τέλος, ο επίλογος θα γίνει από τον Δημήτριος Βερβεσός, Πρόεδρος Δ.ΣΑ. και Ολομέλειας Προέδρων Δ.Σ.Ε.
Την εκδήλωση συντονίζει η Ελένη Μανώλη, δημοσιογράφος.

magnesianews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η εικόνα της λιμνοθάλασσας σε Μεσολόγγι και Αιτωλικό σου προμηνύει ότι θα γευτείς κάτι συναρπαστικά νόστιμο

Πανέμορφες γειτονιές πελάδων, ιδιαίτερες καλύβες ψαράδων και μεγάλη ποικιλία υδρόβιας ζωής σε Μεσολόγγι και Αιτωλικό. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *