Τετάρτη , 22 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα  ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας

Ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας αναφέρεται στην κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 

“Σε ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας για το 2023, στο Εστιατόριο – Ταβέρνα “Παρνασσός” στην Κάτω Τιθορέα.

Υπάλληλοι, Δημοτική Αρχή και Πρόεδροι Κοινοτήτων, η δεύτερη οικογένειά μας, αυτή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συγκεντρωθήκαμε όλοι μαζί – γεγονός που δεν μας επέτρεπε η πανδημία – ανταλλάξαμε ευχές για υγεία και ευημερία, αφήσαμε για λίγο στην άκρη τις έγνοιες και τα προβλήματα και διασκεδάσαμε με την ψυχή μας.

Αφιερωμένη στους εργαζόμενους η βραδιά, οι οποίοι αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο του Δήμου μας, αφού είναι εκείνοι που σε καθημερινή βάση δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να εξυπηρετήσουν τον πολίτη, αλλά και να στηρίξουν το δύσκολο έργο της Δημοτικής Αρχής. Τους οφείλουμε πολλά και τους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστίες οφείλουμε, επίσης, στη Διεύθυνση και τους υπαλλήλους του καταστήματος “Παρνασσός” για τη φιλοξενία και την άριστη εξυπηρέτηση, στους μουσικούς που μας κράτησαν συντροφιά με τις υπέροχες φωνές τους και φυσικά στον Πατέρα Ευάγγελο Τσαπρούνη που ευλόγησε την πίτα μας.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Γεωπόνος μας Αχιλλέας Τσαπρούνης, ο οποίος έτυχε το φλουρί. Απλή συνωνυμία και καθαρή τύχη για όσους αναρωτιέστε! Του ευχόμαστε ολόψυχα, όπως και σε όλον τον κόσμο, υγεία, αγάπη, ευτυχία και αισιοδοξία.

Συνεργασία, ενότητα και αλληλοβοήθεια ήταν το μήνυμα της βραδιάς, αλλά και η ευχή για μία ακόμη
παραγωγική χρονιά!”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Δομοκού, 24/3

Δείτε τα δύο θέματα της συνεδρίασης ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Καλείστε να συμμετέχετε στην 10η τακτική δημόσια συνεδρίαση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *