Τρίτη , 31 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Έκθεση Τοπικών Παραγωγών Βόρειας Εύβοιας στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, του Μετρό στο Σύνταγμα

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνδιοργανώνει με το «ΔΙΑΖΩΜΑ» την «Έκθεση Τοπικών Παραγωγών Βόρειας Εύβοιας», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως και τις 8 Ιανουαρίου 2023, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, του Μετρό στο Σύνταγμα.

Η Έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του ΣΠΕΛ, στα πλαίσια του προγράμματος «ΕΥΒΟΙΑ ΜΕΤΑ-Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης Βόρειας Εύβοιας».

Η Έκθεση απευθύνεται αποκλειστικά στις επιχειρήσεις που έχουν έδρα στους δυο πληγέντες δήμους της Β. Εύβοιας (Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού και Δήμος Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας), με στόχο την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων των παραγωγών, στο αγοραστικό κοινό της Αττικής.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν λιανικές πωλήσεις των προϊόντων τους και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να τηρήσουν τις προβλεπόμενες διατάξεις του νόμου και να έχουν προνοήσει ώστε να μπορούν να εκδίδουν τα απαραίτητα παραστατικά πωλήσεων.

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις δεν θα επιβαρυνθούν με κάποιο κόστος συμμετοχής. Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην Έκθεση, να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής(opens in a new tab) μέσω του παρακάτω συνδέσμου, μέχρι την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12:00.

Για την κατοχύρωση της αίτησης συμμετοχής σας πρέπει να γίνει άμεση αποστολή των Στοιχείων Μητρώου – Επιχείρησης προς το ΚΥΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@kye.com.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ)
2231030190 | Email: info@kye.com.gr

https://www.youtube.com/watch?v=i5dwQLsi09E&list=PLpwguDsEhzmAOdol0iqFJufk6uQXqba1v&index=11

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Προτού ξεκινήσεις τις εξορμήσεις στο βουνό, για να είσαι σωστά προετοιμασμένος για την απόλυτη χιονοδρομική απόδραση

Οχειμώνας πλέον έχει μπει για τα καλά, και ο πυρετός για χιονοδρομία έχει φτάσει στα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *