Κυριακή , 2 Απριλίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Εν αναμονή αποφάσεων για τα κιτ ρομποτικής τα σχολεία του ν. Καρδίτσας

Τις αποφάσεις του υπουργείου για την διανομή των κιτ ρομποτικής αναμένουν τα σχολεία του νομού Καρδίτσας, έχοντας εκπληρώσει το διαδικαστικό μέρος που τα αφορούσε.

Ειδικότερα, όπως ενημερώθηκε το KarditsaLive.Net από τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.κ. Γκόλτσο και Ζαχαρή αντίστοιχα, όλες οι σχολικές μονάδες που λειτουργούν στο νομό μας όρισαν επιτροπές παραλαβής, ενημέρωσαν γι αυτές αρμοδίως, όπως τους είχε ζητηθεί και τώρα βρίσκονται εν αναμονή εξελίξεων και επιπλέον λεπτομερειών για τα επόμενα βήματα.

Θυμίζουμε πως η ηλεκτρονική μας εφημερίδα σας είχε ενημερώσει για την επικείμενη διανομή 8.613 κιτ ρομποτικής σε 1821 σχολεία της χώρας, μετά και την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του πρόεδρου της ΚΕΔΕ και των εμπλεκομένων φορέων.

Τα σχολεία που θα ενταχθούν θα είναι 1050 από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, 771 από την Δευτεροβάθμια και όλα τα ειδικά σχολεία. Τα δε κριτήρια επιλογής θα καθορισθούν σε συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης με το υπουργείο.

Π.Κ.

www.karditsalive.net

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ετήσια άσκηση ετοιμότητας στην Πυροσβεστική Λαμίας

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας μς ενημερώνει και μας προσκαλεί στην Ετήσια άσκηση ετοιμότητας που έχει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *