Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ένα μεγάλο τουριστικό event έρχεται για να δώσει ώθηση και δυναμική σε προορισμούς και τουριστικές επιχειρήσεις για τη σεζόν του 2023

Στη μεγάλη τουριστική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου με 2 Απριλίου στο ΟΑΚΑ, ενώνουν τις δυνάμεις τους οι ελληνικοί προορισμοί, ο θεματικός τουρισμός και η ελληνική γαστρονομία.

Το Πανόραμα Τουρισμού έχει στόχο την προώθηση του ελληνικού τουρισμού, την προβολή προορισμών, ξενοδοχείων, καταλυμάτων και τοπικών προϊόντων.

Ανάμεσα στους εκθέτες θα είναι:

Τουριστικοί προορισμοί
Περιφέρειες
Δήμοι
Επιμελητήρια
Τουριστικοί και Επαγγελματικοί Φορείς
Τουριστικές Επιχειρήσεις, Ξενοδοχεία και Καταλύματα
Υπηρεσίες τουριστικών επιχειρήσεων
Εξοπλισμός
Τουριστικά πρακτορεία
Πολιτισμός
Ξένοι προορισμοί
Γαστρονομικά προϊόντα, οίνος και ποτά σε ξεχωριστό section
Το Πανόραμα Τουρισμού θα πλαισιωθεί με σημαντικά συνέδρια και καινοτόμες εκδηλώσεις για την προβολή των περιοχών, της γαστρονομίας τους και τις γενικές δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες.

H έκθεση θα έχει στο επίκεντρο τις νέες τάσεις της τουριστικής αγοράς και τις προσδοκίες των επισκεπτών, ενώ συμβάλει στην ανάδειξη νέων προορισμών και στις επιλογές διαμονής και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Για την έκθεση θα υπάρξει ένα μεγάλο πρόγραμμα προβολής στον Τύπο και τα ηλεκτρονικά μέσα προκειμένου να διασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατόν επισκεψιμότητα.

Το νέο και καινοτόμο Πανόραμα Τουρισμού φιλοδοξεί να συνεπάρει όσους αγαπούν τα ταξίδια, επιθυμούν να περιπλανηθούν σε πολιτιστικές διαδρομές στην Ελλάδα και τον κόσμο, αναζητούν εναλλακτικούς προορισμούς, είναι φίλοι της πολυτέλειας ή επιλέγουν προσιτά πακέτα διακοπών.

Το Πανόραμα Τουρισμού σας δίνει τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με Επαγγελματίες του κλάδου από Ελλάδα και εξωτερικό καθώς πρόκειται για μια ευκαιρία που αναμφίβολα θα αναδείξει και θα λειτουργήσει θετικά στις εν γένει επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

Το ταξίδι ξεκινάει στις 31 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ!

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ασθενής σεισμός στη Λαμία

Σεισμός καταγράφηκε στη Λαμία Σεισμός της τάξεως των 2.3 της κλίμακας Ρίχτερ  σημειώθηκε 4 χλμ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *