Δευτέρα , 26 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ένα σύγχρονο και ασφαλές καταφύγιο θα γίνει στην Κατοχή για τα αδέσποτα ζώα, που αποτελούν μεγάλο πρόβλημα για τον Δήμο Μεσολογγίου.

Ένα σύγχρονο και ασφαλές καταφύγιο προβλέπεται να γίνει στην Κατοχή για τα αδέσποτα ζώα, που αποτελούν μεγάλο πρόβλημα για τον Δήμο Μεσολογγίου.

Είναι γνωστό το μεγάλο θέμα των εγκαταλείψεων ζώων συντροφιάς, με τους κινδύνους, τόσο για τα ίδια τα ζώα, όσο και για τους πολίτες, να είναι υπαρκτοί. Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, από την αρχή της θητείας της και παρά τις δυσκολίες, έβαλε ως στόχο την δημιουργία ενός χώρου κατάλληλου για την φιλοξενία αδέσποτων. Αυτό το στοίχημα το κέρδισε, παρόλο που μπήκαν πολλά εμπόδια από φιλόζωους που δεν δέχονταν να συνεργαστούν με τον Δήμο, χαρακτηρίζοντας «παράνομο» τον προσωρινό χώρο που φτιάχτηκε στην Κατοχή και λειτουργεί φιλοξενώντας σήμερα πάνω από 100 αδέσποτα, σε καλές συνθήκες.

Όμως ο τελικός στόχος ήταν να γίνει το καταφύγιο, το οποίο τελικά δρομολογήθηκε, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» και προϋπολογισμό 522.000 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, το έργο περιλαμβάνει…

www.aixmi-news.gr

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

15 θέματα για την Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Λαμιέων

Η 6η  τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Λαμιέων «Πρόσκληση 6ης σύγκλησης Δημοτικής Επιτροπής» …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *