Κυριακή , 9 Μαΐου 2021
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Ένα τεράστιο πασχαλινό αυγό αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

Αυτό θα είναι μέρος μιας πασχαλινή εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 21 Απριλίου 2021 στη Λάρισα από το Κοινωνικό Δίκτυο «ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ» σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λάρισας & Τυρνάβου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων.

Πρόκειται για μια κοινωνική εκδήλωση εθελοντικού σκοπού, που περιλαμβάνει καμπάνια ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινότητας για τους συνανθρώπους που βρίσκονται σε δυσμενή θέση, έκφραση αλληλεγγύης και σύνδεσης των μελών της κοινότητας, και σύνδεσης των μελών της κοινότητας.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης θα οργανωθεί από 17 Απριλίου έως 21 Απριλίου 2021, η συγκέντρωση τροφίμων και διαφόρων ειδών κατανάλωσης, ενώ παράλληλα με τη βοήθεια των εργαστηρίων με νέους του νομού φιλοτεχνείται το πασχαλινό αυγό και η αναστάσιμη λαμπάδα, η οποία θα τοποθετηθεί στη κεντρική πλατεία.

Στην Κεντρική Πλατεία θα υπάρχει ένα ξύλινο σπιτάκι όπου ο κάθε πολίτης θα μπορεί να προσφέρει τρόφιμα, ρούχα κ.α. τόσο για τους σεισμοπαθείς του νομού όσο και για τους άστεγους και άνεργους. Την Κυριακή στις 18 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το άναμμα της λαμπάδας δίπλα σε ένα τεράστιο αυγό στην κεντρική πλατεία. Οι νέοι όλων των εργαστηρίων του Νομού θα ζωγραφίσουν τα αυγά τα οποία θα δοθούν στους σεισμοπαθείς του νομού μας, στους άστεγους και άνεργους.

Η εκδήλωση θα κλείσει με μία πορεία αγάπης που θα ξεκινήσει από την κεντρική

πλατεία και θα καταλήξει στο γηροκομείο ή σε κάποια άλλη κοινωνική δομή.

Τα παραπάνω αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια της προ ημερών συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.

https://www.larissanet.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Eντυπωσιάζει η μεγαλύτερη ελληνική σημαία του κόσμου στην Καρδίτσα

Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία στον κόσμο, μεγέθους 1.500 τ.μ., υψώθηκε πάνω από τη λίμνη Πλαστήρα, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *