Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ενημερωτική εκδήλωση- ημερίδα με θέμα «Ανεξάρτητη διαβίωση- Προσωπικός βοηθός». 4/12/22 στο Domotel Xenia Volos City Hotel.

Το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος» σε συνεργασία με την Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού (ΕΚΠΟΛ) της Περιφέρειας Θεσσαλίας πραγματοποιούν με αφορμή την 3η Δεκέμβρη- Εθνική και Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, ενημερωτική εκδήλωση- ημερίδα με θέμα «Ανεξάρτητη διαβίωση- Προσωπικός βοηθός».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στο Domotel Xenia Volos City Hotel.
Κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι : Ζέττα Μακρή, Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων
Γιώργος Σταμάτης, Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Στέφανος Πάικος, πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Θεσσαλίας, Πέτρος Μπέλλος, αν. Γενικός Γραμματέας της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με ταυτόχρονη διερμηνεία στη Ελληνική Νοηματική Γλώσσα από την κ. Γαλήνη Σαπουντζάκη, επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την κ. Αλεξία Πρίγκου, διερμηνέα.
Την εκδήλωση θα συντονίσει και θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος κ. Σωτήρης Πολύζος. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η έκθεση ζωγραφικής της κ. Ηρούς Θεοχάρη, μέλος του Σωματείου «Ιππόκαμπος» με τίτλο «Ζωγράφισε Μπορείς».

magnesianews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

32 συλλήψεις στην Στερεά Ελλάδα σε ένα 24ωρο

32 συλλήψεις στις τακτικές εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις,  (01-02-2023), σε όλο το εύρος της Περιφέρειας Στερεάς …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *