Τρίτη , 30 Μαΐου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ένοχο έκρινε 27χρονο το μικτό ορκωτό δικαστήριο Κιλκίς, για το βίαιο θάνατο που προκάλεσε τον Αύγουστο του 2021 σε αδέσποτο σκυλί, στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης

Ελεύθερος ενόψει του εφετείου υπό τον όρο να μην να μην έχει στην κατοχή του ζώο συντροφιάς

Ένοχο έκρινε 27χρονο το μικτό ορκωτό δικαστήριο Κιλκίς, για το βίαιο θάνατο που προκάλεσε τον Αύγουστο του 2021 σε αδέσποτο σκυλί, στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, όταν το μαχαίρωσε με αλλεπάλληλα χτυπήματα. Επιπλέον, το άτυχο ζώο δέχθηκε επίθεση από το πιτ-μπουλ του κατηγορούμενου.

Έτσι του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 ετών και 4 μηνών αλλά και χρηματική ποινή 25.000 ευρώ

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε με οριακή πλειοψηφία ένοχος – μεταξύ άλλων – για θανάτωση ζώου συντροφιάς, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο ενόψει του εφετείου υπό τον όρο να μην να μην έχει στην κατοχή του ζώο συντροφιάς.

Το άγριο περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα και καταγγέλθηκε από μέλη φιλοζωικής οργάνωσης που παραστάθηκαν στη δίκη προς υποστήριξη της κατηγορίας. Σε βάρος του νεαρού είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, με συνέπεια η υπόθεση να φτάσει στο ακροατήριο του κακουργιοδικείου.

Στην απολογία του ο 27χρονος αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε άμυνα κι ότι ο σκύλος του δέχθηκε επίθεση από το άτυχο ζώο όταν το έβγαλε βόλτα.

www.naftemporiki.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Σημαντικές ελλείψεις προσωπικού σε κλάδους «κλειδιά» για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας

Αν η ανάπτυξη της οικονομίας με επιταχυνόμενους ρυθμούς είναι το μεγάλο στοίχημα της επόμενης κυβέρνησης, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *