Κυριακή , 26 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ενώπιων του ειδικού εφέτη ανακριτή στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, αναμένεται να βρεθούν για να απολογηθούν την Παρασκευή, ο προϊστάμενος επιθεώρησης και οι δύο σταθμάρχες

Ενώπιων του ειδικού εφέτη ανακριτή στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, αναμένεται να βρεθούν για να απολογηθούν την Παρασκευή, ο προϊστάμενος επιθεώρησης και οι δύο σταθμάρχες της απογευματινής βάρδιας στο σταθμό Λάρισας, οι οποίοι διώκονται ποινικά για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Για το συμβάν προφυλακίστηκε ήδη ο σταθμάρχης της Λάρισας στη βάρδια του οποίου συγκρούστηκαν μετωπικά τα δύο τρένα το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 57 άτομα.

Ωστόσο στο πλαίσιο της έρευνας στην οποία εξετάζονται όλοι οι εμπλεκόμενοι στο δυστύχημα, εκτός του σταθμάρχη Λάρισας, ασκήθηκαν ποινικές διώξεις τόσο στους σταθμάρχες που φαίνεται να εγκατέλειψαν νωρίτερα το πόστο τους τη μοιραία εκείνη νύχτα, όσο και στον προϊστάμενο επιθεώρησης του σταθμού.

Θυμίζουμε ότι την υπόθεση αρχικά είχε αναλάβει η Γ’ ανακρίτρια αλλά με ομόφωνη απόφαση της ολομέλειας Εφετών Λάρισας ο χειρισμός «αναβαθμίστηκε» και από εδώ και στο εξής την δικογραφία παρέλαβαν και εξετάζουν ένας εφέτης ανακριτικής και μια αναπληρώτρια εφέτης.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στις Βρυξέλλες η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Για την 5η ευρωπαϊκή εκδήλωση ποιότητας και προέλευσης προϊόντων της Ένωσης AREPO Στην «5η Ευρωπαϊκή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *