Τετάρτη , 22 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα την εκπαίδευση ενηλίκων την Τετάρτη 1 και 8 Μαρτίου στο Βόλο

Το 2ο ΕΠΑΛ Βόλου Εσπερινό και το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Βόλου διοργανώνουν επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα την εκπαίδευση ενηλίκων την Τετάρτη 1 και 8 Μαρτίου , 4-6 μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Καρτάλειου Διδακτηρίου, στην οδό Πολυμέρη με Κασσαβέτη.

Η συγκεκριμένη δράση γίνεται στα πλαίσια του προγράμματος αξιολόγησης των σχολικών μονάδων και έρχεται ως συνέχεια της άριστης συνεργασίας που έχουν τα δύο σχολεία τα τελευταία χρόνια, καθώς αρκετοί απόφοιτοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας επιλέγουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου.

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου, οι συμμετέχοντες/ουσες θα συζητήσουν για τα χαρακτηριστικά των ενηλίκων εκπαιδευόμενων, τις τεχνικές εκπαίδευσης ενηλίκων και τα χαρακτηριστικά του/της εκπαιδευτή/ριας ενηλίκων. Την παρουσίαση και συζήτηση των παραπάνω θα συντονίσουν οι Λίνος Βίγκλας και Γιώργος Σκίτσος, Διευθυντής και Υποδιευθυντής του ΣΔΕ Βόλου αντίστοιχα και η Χριστίνα Ρούμπου, Σύμβουλος Ψυχολόγος του ΣΔΕ Βόλου.

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου, θα γίνουν δύο μικροδιδασκαλίες στον κοινωνικό γραμματισμό και στην πολιτισμική-αισθητική αγωγή από την Πολατίδου Ειρήνη και τον Κορδά Απόστολο, εκπαιδευτές του ΣΔΕ Βόλου. Την ομάδα δράσης αποτελούν από το 1ο ΕΚ Βόλου οι εκπαιδευτικοί Αγιώτης Π., Γιαννούλη Γ., Ζαρκάδας Χ., Κολτσιδοπούλου Δ., Φώτης Α., και από το 2ο ΕΠΑΛ Βόλου Εσπερινό οι εκπαιδευτικοί Αλεξίου Π., Ντάλλας Δ., Παναγιωτίδης Γ., Σουλακούδη Κ. και Στασινού Ε. Συντονίστρια της δράσης είναι η Γιαννούλη Γεωργία.

magnesianews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γιατί το μαγνητικό πεδίο της Γης ανησυχεί τους επιστήμονες

Η Γη διαθέτει δύο ασπίδες που την προστατεύουν από διαστημικούς κινδύνους, την ατμόσφαιρα και ένα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *