Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Επιστημονική διημερίδα με θέμα «Σύγχρονη Προσέγγιση Συνήθων Καρδιολογικών Προβλημάτων» θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο στις 14 & 15 Οκτωβρίου 2022, στο Παπαστράτειο Συνεδριακό Κέντρο

Αναλυτικά η ανακοίνωση – πρόσκληση από την οργανωτική επιτροπή της διημερίδας, αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Έχουμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να σας ανακοινώσουμε τη διοργάνωση της Επιστημονικής Διημερίδας με θέμα: ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΥΝΗΘΩΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ η οποία θα διεξαχθεί στο Παπαστράτειο Συνεδριακό Κέντρο Αγρινίου, 14–15 Οκτωβρίου 2022.

Η Διημερίδα αυτή είναι μια περιφερειακή επιστημονική εκδήλωση που συνδιοργανώνουν τα νοσοκομεία Αγρινίου και Σισμανόγλειο Αθηνών, το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου. Απευθύνεται όχι μόνο στους καρδιολόγους αλλά και σε ιατρούς άλλων ειδικοτήτων.

Παράλληλα με την πανδημία από τον ιό Covid-19 εξελίσσεται διαχρονικά «πανδημία» που οφείλεται στα καρδιαγγειακά νοσήματα. Η ενημέρωση του κοινού και η συνεχιζόμενη εκπαίδευση των υπηρετούντων την υγεία, συνιστά τον καλύτερο συνδυασμό για την πρόληψή των και θεραπεία.

Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει τις εισηγήσεις της πρώτης ημέρας οι οποίες καλύπτουν μια ευρεία επιλογή θεμάτων. Την δεύτερη ημέρα θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τον μάχιμο καρδιολόγο στην καθημερινότητά του, ενώ θα παρουσιαστούν και σχετικά περιστατικά.

Με την παρούσα επιστολή, σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την Επιστημονική Διημερίδα, φιλοδοξώντας να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να εκπληρώσει τους σκοπούς της».

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Η Οργανωτική Επιτροπή

Ιστοσελίδα διημερίδας: https://cardiologyproblems.gr/
E-mail: info@cardiologyproblems.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ευρυτανία: Θλίψη για τον χαμό του Κ. Ζαλοκώστα….

Έφυγε από την ζωή  ο Κωνσταντίνος Ζαλοκώστας, πατέρας της Αντιδημάρχου  Παιδείας στον Δήμο Καρπενησίου, Σοφίας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *