Τετάρτη , 7 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Επιτέλους…τέλος στην ατιμωρησία των πταισμάτων στις παραβάσεις του νόμου περί θήρας.

Με νόμο που είχε φέρει στη βουλή και ψήφισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τα αδικήματα που χαρακτηρίζονταν πταίσματα έμεναν ατιμώρητα αφού δεν έφταναν ποτέ στα δικαστήρια. Μέσα σε αυτά τα αδικήματα είναι αρκετά πταίσματα που εμπίπτουν στο νόμο περί θήρας. Έτσι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των θηροφυλάκων τα αδικήματα αυτά μένουν ατιμώρητα.

Μετά από μεγάλο αγώνα της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας ήρθε η ώρα η ατιμωρησία να πάρει τέλος. Το υπουργείο Περιβάλλοντος σε συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Αραμπατζή και το νομικό επιτελείο της ΚΣΕ κατήρτισαν τον πίνακα διοικητικών προστίμων που αφορούν τα πταίσματα στο νόμο περί θήρας. Οπότε τέλος τα δικαστήρια για τέτοιου είδους παραπτώματα. Τώρα θα βεβαιώνεται ένα διοικητικό πρόστιμο στον παραβάτη το οποίο πρέπει να πληρωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα, διαφορετικά θα ενσωματώνεται στις βεβαιωμένες του οφειλές.

Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης στο οποίο θα συμπεριλαμβάνεται η τροπολογία για τα διοικητικά πρόστιμα είναι σχεδόν έτοιμο και αναμένεται να φτάσει για ψήφιση στη Βουλή τους επόμενους μήνες.

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

7.160 παιδιά γεννήθηκαν από μητέρες με Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών

Τα παιδιά που γεννιούνται από μητέρες με Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (ΣΠΩ) έχουν αυξημένο κίνδυνο ανάπτυξης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *