Τρίτη , 18 Ιανουαρίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Εργοτάξιο αναμένεται να γίνει η Χαλκίδα από το πρώτο τρίμηνο του 2022…

Εργοτάξιο αναμένεται να γίνει η Χαλκίδα από το πρώτο τρίμηνο του 2022 και για 20 περίπου μήνες. Αιτία είναι οι εργασίες που σχεδιάζει να κάνει η Δημόσια Επιχείρηση Παροχής Αερίου (ΔΕΠΑ) για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη.

Η ΔΕΠΑ επεκτείνει το δίκτυο σε έξι πόλεις της Στερεάς Ελλάδας και ανάμεσά τους είναι η Χαλκίδα. Πρόκειται για επένδυση συνολικού ύψους 88 εκατ. ευρώ, η οποία θα ολοκληρωθεί το 2036.

Στη Χαλκίδα οι εργασίες θα ξεκινήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2022 και θα ολοκληρωθούν το 2023. Ο σχεδιασμός προβλέπει την επέκταση του δικτύου σε όλη την πόλη και το νέο νοσοκομείο.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κεντρικός σταθμός τροφοδοσίας φυσικού αερίου της Χαλκίδας εγκαταστάθηκε στο Πάρκο Λαού και εγκαινιάστηκε το 2017.

Την τελευταία διετία έγινε πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος με διακόσιες συνδέσεις σπιτιών και επιχειρήσεων.
Το υφιστάμενο δίκτυο έχει δύο μεγάλους αγωγούς που ξεκινάνε από το Πάρκο Λαού και καταλήγουν στη Λιανή Άμμο μέσω διαφορετικών διαδρομών, έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες πολλών νοικοκυριών.

Ο πρώτος αγωγός περνάει από τις οδούς Αλιβερίου, Καλλιθέας, Στύρων (Καμάρες) και Ορέστη Μακρή. Από την ίδια αφετηρία, ο δεύτερος αγωγός ακολουθεί την εξής διαδρομή:
Αντιγόνου, Βενιζέλου, Σταμούλη, Φαβιέρου, Κώτσου, Αγγελή Γοβιού, Φαρμακίδου, Μιαούλη, Βώκου, Γαζέπη, Χατζοπούλου, Αρεθούσης, Κουρητών, Μεσσαπίων, Ελ. Στρατιώτου, Διρφύων, 7ου Συντάγματος, Αγγελοπούλου και Χαϊνά.

Ακόμη, το υφιστάμενο δίκτυο εκτείνεται και σε τμήματα δρόμων γύρω από την οδό 25ης Μαρτίου (απέναντι από το Γήπεδο Χαλκίδας), καθώς και στην περιοχή του Βούρκου. Τέλος, υπάρχει αγωγός για βιομηχανίες από τον κεντρικό δρόμο Χαλκίδας-Αρτάκης έως τον Άγιο Στέφανο και το Ληλάντιο.

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Τρία αναψυκτικά της οικογένειας ΚΛΙΑΦΑ πήραν βραβεία με διεθνή σφραγίδα

Τριπλή χαρά για την οικογένεια ΚΛΙΑΦΑ – όσες και οι διακρίσεις που απέσπασαν τα προϊόντα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *