Σάββατο , 28 Ιανουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Εθελοντική αιμοδοσία τη Δευτέρα 19/12 στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου, στο κέντρο του Βόλου

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής διοργανώνει τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ώρα 09:00 – 13:00, εθελοντική αιμοδοσία στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου, στο κέντρο του Βόλου. Η δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας συνδιοργανώνεται με τον Σύλλογο Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Βόλος 1986 και την απαραίτητη βοήθεια του Τμήματος Αιμοδοσίας Γ.Ν. Βόλου «Αχιλλοπούλειο», που θα παρέχει προσωπικό και εξοπλισμό με την εξωτερική μονάδα του.

«Η στήριξη όλων μας σε όσους χρειάζονται αίμα πρέπει να είναι συνεχόμενη. Είναι ανάγκη να αντιληφθούμε την έννοια της εθελοντικής αιμοδοσίας ως μία συχνή και απαραίτητη για τον εαυτό μας διαδικασία. Η υποστήριξη μας στο υποστελεχωμένο τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Βόλου είναι άμεση και αμέριστη.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής είναι θεμελιωτής του ΕΣΥ, το οποίο αυτή τη στιγμή χρειάζεται εκσυγχρονισμό και όχι διάλυση. Ιδιαίτερα κάτω από αυτές τις συνθήκες που ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται όλα αυτά τα χρόνια από τις συνεχόμενες κρίσεις, έχει ανάγκη από ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής και η αλλαγή πολιτικής δεν μπορεί παρά να ξεκινήσει από τον τομέα του ΕΣΥ. Χρειάζεται πολιτική ανθρωπιάς.

Σας περιμένουμε όλους για να καταφέρουμε να δώσουμε από μία φιάλη αίμα. Μικρή ποσότητα για εμάς, αλλά θα χαρίσουμε ΖΩΗ. Γιατί αυτό είναι ανθρωπιά», σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση- πρόσκληση.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Νεός Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, ο Ταξίαρχος Καραχάλιος Γεώργιος

Ανακοινώθηκαν 27/1/2023 οι τοποθετήσεις – μετακινήσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας Με βάση την ανακοίνωση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *