Ακολουθήστε μας στο facebook

Ετοιμάζεται «lifting» στο παλιό δημαρχείο Καρδίτσας

Την έγκριση από το υπουργείο περιμένει ο Δήμος Καρδίτσας, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης στο παλιό Δημαρχείο Καρδίτσας.

Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 260.000 ευρώ, που αποτελεί τμήμα της πρότασης που κατέθεσε ο Δήμος για την εγκεκριμένη χρηματοδότηση 1 εκατ. ευρώ, για αποκατάσταση ζημιών από τον Daniel, μετά και από σχετική έγκριση της Δημαρχιακής Επιτροπής, όπως σας είχε ενημερώσει το KarditsaLive.Net.

Τα άλλα δύο τμήματα της πρότασης αφορούν στην Δημοτική Πινακοθήκη (430.000 ευρώ) και σε απομάκρυνση φερτών υλικών και αποκατάσταση κοινόχρηστων χώρων(310.000 ευρώ).

 

Σε ότι αφορά στο παλιό δημαρχείο, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Σβερώνης ενημέρωσε την ηλεκτρονική μας εφημερίδα, θα γίνει αντικατάσταση της σκεπής, που έβαλε νερά και ήδη έχει εκδοθεί γι αυτό άδεια δόμησης μικρής κλίμακας. Δεν θα είναι όμως η μόνη παρέμβαση καθώς πρέπει να αλλαχθούν ψευδοροφές που έπεσαν, να αντικατασταθούν χωρίσματα που υπέστησαν ζημιές, να γίνουν ελαιοχρωματισμοί, αλλά και να αντικατασταθεί εξοπλισμός. Όπως για παράδειγμα μία αντλία θερμότητας που κάηκε και τμήματα του μηχανολογικού εξοπλισμού.

Σύμφωνα με τον κ. Σβερώνη με το που θα υπάρξει έγκριση της πρότασης θα γίνει άμεσα και η δημοπράτηση για να ξεκινήσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα οι εργασίες.

Π.Κ.

www.karditsalive.net

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Με πολλές συμμετοχές οι αγώνες στίβου «Νίκη Μπακογιάννη» [ΦΩΤΟ]

  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για 4η συνεχόμενη χρονιά οι αγώνες στίβου «Νίκη Μπακογιάννη» Μια μεγάλη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *