Παρασκευή , 3 Δεκεμβρίου 2021
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

ΕΥΒΟΙΑ: Το κύμα ακρίβειας σαρώνει την αγορά και οι καταναλωτές αδυνατούν να προμηθευτούν ακόμα και είδη πρώτης ανάγκης……..

Η παγκόσμια ενεργειακή κρίση έχει οδηγήσει στα ύψη τις τιμές των καυσίμων, με αποτέλεσμα να συμπαρασυρθούν σε ράλι ανόδου των τιμών μία σειρά από βασικά καταναλωτικά προϊόντα.

Από τον Σεπτέμβριο και μετά κύμα ακρίβειας σαρώνει την Αγορά, με αποτέλεσμα πολλοί καταναλωτές να αδυνατούν να προμηθευτούν ακόμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Η άνοδος των τιμών έχει γίνει αντιληπτή από την συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών, όπως προκύπτει από ηλεκτρονικό γκάλοπ, που διενήργησε το egnomi.gr, με το ερώτημα:

Έχετε παρατηρήσει αυξήσεις στα προϊόντα που αγοράζετε/καταναλώνετε;

Οι απαντήσεις δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για αμφιβολία, ότι οι Ευβοιώτες, που απάντησαν κατά βάση στο γκάλοπ, έχουν αντιληφθεί τι “παίζεται” στην Αγορά το τελευταίο δίμηνο.

Ιδού οι απαντήσεις;

Ναι.: 1427 (90%)

Όχι. : 119 (7,6%)

Μπα, δεν νομίζω.: 38 (2,4%)

Βεβαίως, όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό, που ζει στον …κόσμο του και δεν έχει παρατηρήσει αυξήσεις. Τι να πούμε, μάλλον δεν ψωνίζουν…

www.egnomi.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας: Ημερίδα για τη σχεδιαστική σκέψη στη Μάθηση

Tο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Στερεάς Ελλάδας και η Ομάδα Δημιουργικών Τεχνολογιών Μάθησης, του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *