Τρίτη , 26 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Φαίνεται πως συμφώνησαν ότι διαφωνούν οι τέσσερις υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ για την διεξαγωγή του debate

Φαίνεται πως συμφώνησαν ότι διαφωνούν οι τέσσερις υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ για την διεξαγωγή του debate, καθώς πλέον αναμένεται νέα συνάντηση μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη για τις τελικές αποφάσεις.
Μία ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των επιτελείων των τεσσάρων υποψηφίων την Παρασκευή ήταν αρκετή για να προκαλέσει εκνευρισμό τουλάχιστον στον Νίκο Παππά και τον Στέφανο Τζουμάκα.

Επικαλούμενος τις καταστροφικές πυρκαγιές και το δραματικό καλοκαίρι που βιώνουμε ο πρώην υπουργός οικονομικών σημείωσε ότι «η πρόταση για ένα debate, με όρους μάλιστα τηλεοπτικού θεάματος, μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να ιδωθεί υπό το φως των νέων δεδομένων αφού ενδεχόμενη διεξαγωγή του, μέσα σε αυτό το κλίμα, θα έδειχνε αδιαφορία για την κοινωνία και τις πραγματικές της ανάγκες».

Άμεση υπήρξε η απάντηση από την εκπρόσωπο του Στέφανου Τζουμάκα, Κατερίνα Μαμώλη, η οποία διευκρίνισε ότι τόσο η πρόταση της Νομαρχιακής Πειραιά όσο και αυτή που κατέθεσε η ίδια να διοργανωθεί και αντίστοιχη εκδήλωση από την νομαρχιακή της Αθήνας δεν έρχεται σε αντιδιαστολή με την συμφωνία που υπήρχε αρχικά για debate στην ΕΡΤ.

Στο πλευρό Τζουμάκα τέθηκε το Σάββατο και ο Νίκος Παππάς, με το επιτελείο του να διαμηνύει πως η πρόταση για debate υπηρετούσε και υπηρετεί την ανάγκη για δημοσιότητα των επερχόμενων προεδρικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και για συμμετοχή της κοινωνίας, αλλά και να διευκρινίζει πως σε σχετική χθεσινή συνάντηση προτάθηκε, συμπληρωματικά, η διεξαγωγή ανάλογων συζητήσεων με διοργανωτές Νομαρχιακές Επιτροπές του κόμματος.

Παρότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, με ανακοίνωσή του, προχώρησε σε διαφορετική ερμηνεία όσων συμφωνήθηκαν στη χθεσινή συνάντηση – απορρίπτοντας τον τηλεοπτικό διάλογο – ο Νίκος Παππάς αναμένει να τηρηθεί η συμφωνία, με τις λεπτομέρειες της τηλεοπτικής συζήτησης να οριζόνται σε επόμενη συνάντηση των υποψήφιων προέδρων.

Περισσότερο συμβιβαστική εμφανίζεται η Έφη Αχτσιόγλου με τους συνεργάτες της να ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει αντίρρηση να γίνει ντιμπέιτ ή ανοιχτή εκδήλωση.

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα ενδεχόμενα, αρκεί να συμφωνούν και οι 4 πλευρές, διαμηνύουν, παρότι εκφράζουν την ανησυχία, λόγω των πυρκαγιών, να μην φανεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

Το… νέο ραντεβού για τις τελικές αποφάσεις
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα έχει συμφωνηθεί από όλους να συζητηθεί πλέον σε νέα συνάντηση μέχρι την Τετάρτη.

Τη Δευτέρα, παράλληλα, έχει προγραμματιστεί συνάντηση των συνδέσμων των 4 πλευρών με την εταιρία που έχει αναλάβει τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και τη διενέργεια της ψηφοφορίας

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

«Δανείστηκε» ένα μωρό αλιγάτορα, το οποίο μετέφερε σε ξενοδοχείο, προκειμένου να βγάλουν φωτογραφίες.

Μια νεαρή γυναίκα αποφάσισε να πάρει να ασυνίθιστο δώρο στον εαυτό της για τα γενέθλια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *