Παρασκευή , 12 Αυγούστου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Φιλανθρωπικό παζαράκι θα στηθεί στη παραλία των Καλών Νερών στις 29/5 για την ενίσχυση του Αγροτικού Ιατρείου

Φιλανθρωπικό παζαράκι θα στηθεί στη παραλία των Καλών Νερών την Κυριακή 29 Μαΐου για την ενίσχυση του Αγροτικού Ιατρείου Καλών Νερών, ενώ παράλληλα, θα τιμηθεί και η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, «ο Σύλλογος κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτισμού Νοτίου Πηλίου έχει στους στόχους του την προσφορά στον συνάνθρωπο μέσω της μερικής κάλυψης των κοινωνικών, εκπαιδευτικών, επιμορφωτικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών αναγκών των κατοίκων του Νοτίου Πηλίου.
O Σύλλογος σε συνεργασία με μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αργαλαστής «τα Σπάλαθρα» διοργανώνει τη Κυριακή 29 Μαΐου από 11 πμ μέχρι 4 μμ ένα Φιλανθρωπικό παζαράκι στη παραλία των Καλών Νερών.
Στόχος του Συλλόγου είναι να συγκεντρωθούν χρήματα που απαιτούνται για την αγορά του αναγκαίου ιατρικού εξοπλισμού που θα εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου των Καλών Νερών. Αυτό στεγάζεται στο πάλαι ποτέ, και για 30 χρόνια εγκαταλειμμένο Τσιτσιλιάνειο Νοσοκομείο. Παρ’ όλο που το όμορφο κτίριο ανακαινίστηκε πριν 3 δεκαετίες με Ευρωπαϊκά κονδύλια και κόστος 180 εκ. Δραχμών, σήμερα η εμβληματική νεοκλασική οικοδομή δεν αξιοποιείται όπως θα άρμοζε σε μια δομή ποιοτικής δημόσιας υγείας.
Με σημαία την αλληλεγγύη και την κοινωνική δικαιοσύνη, ο Σύλλογος τιμώντας την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων θα πουλήσει στο φιλανθρωπικό παζαράκι ιστορικά βιβλία και μυθιστορήματα για τον Πόντο, την Μικρασιατική Καταστροφή και το τέλος της Σμύρνης το 1922 ως κοιτίδας ειρηνικής συνύπαρξης διαφόρων πολιτισμών. Τα καθαρά έσοδα που θα προκύψουν από το Φιλανθρωπικό παζαράκι θα διοχετευτούν με διαφάνεια και σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής για τις ανάγκες σε ιατρικό εξοπλισμό του Αγροτικού Ιατρείου Καλών Νερών. Επιπλέον πληροφορίες, στον ιστότοπο του Συλλόγου: www.skapnp.org

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φωτιά στο Δίστομο

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο. Φωτιά ξέσπασε στο Δίστομο Βοιωτίας, το πρωί της Παρασκευής 12/8/2022. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *