Τρίτη , 29 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook
rbt

Φορητός απινιδωτής δωρεά στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας

Σε μια ξεχωριστή κίνηση προχώρησε ο ποδοσφαιριστής του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ και ιδιοκτήτης του Γυμναστηρίου ‘Spark’, Θοδωρής Φορτούνης καθώς παραχώρησε έναν φορητό απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να ενισχυθεί το Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας ‘ Βασίλειος Καρακίτσιος’ .

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος συνεχάρη και ευχαρίστησε θερμά τον κ. Φορτούνη για τη δωρεά αυτή, σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου όπου και παρέλαβε ο ίδιος τον απινιδωτή , παρουσία και του αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Παπανικολάου Γιώργο.

‘Χαίρομαι ιδιαίτερα με την αξιέπαινη αυτή χορηγία , καθώς αναδεικνύεται η ευαισθησία των νέων του δήμου μας σε θέματα υγείας και ασφάλειας των πολιτών δεδομένου ότι οι απινιδωτές σώζουν ζωές’ ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Αλέκος .

Ο φορητός απινιδωτής θα βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας σε περίπτωση έκτακτων συμβάντων ενώ το επόμενο διάστημα θα διοργανωθεί και ανοιχτό σεμινάριο επίδειξης χρήσης του απινιδωτή για το οποίο θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση για την ημέρα διεξαγωγής.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δείτε πώς μπορείτε να αμφισβητήσετε και να «κουρέψετε» φόρους και πρόστιμα της Εφορίας

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις ηλεκτρονικές προσφυγές κατά της Εφορίας – Τα 10 «μυστικά» …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *