Breaking News

Φθιώτιδα: Αγωνία για 50χρονο που εξαφανίσθηκε…

Συναγερμός έχει σημάνει σε αστυνομία και πυροσβεστική για την τύχη ενός 50χρονου που δεν έχει δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ώρες.

Ο 50χρονος ζούσε τον τελευταίο καιρό στην Αγόριανη  Δομοκού κοντά στην αδερφή του και το απόγευμα της Τετάρτης (7/10) βγήκε από το σπίτι για να πάει στο καφενείο.

Σε κάποια στιγμή εκδήλωσε την επιθυμία να πάει στη Σπερχειάδα, χωρίς να διαθέτει κάποιο αμάξι ή να υπάρχει συγκοινωνία τη συγκεκριμένη ώρα. Από τότε αγνοείται η τύχη του χωρίς κανένας να τον έχει δει.

Ειδοποιήθηκαν τα δύο Αστυνομικά Τμήματα Δομοκού – Σπερχειάδας, που ξεκίνησαν αναζητήσεις στις περιοχές ευθύνης τους από Σπερχειάδα μέχρι Αγόριανη χωρίς αποτέλεσμα. Στις πρώτες αναζητήσεις συμμετείχαν και πυροσβέστες από την Υπηρεσία Μακρακώμης και το Κλιμάκιο Δομοκού, ωστόσο το πυκνό σκοτάδι δε βοήθησε στις έρευνές τους.

Οι αναζητήσεις ξεκίνησαν και πάλι με το πρώτο φως της ημέρας, ενώ στις έρευνες θα πάρουν μέρος και πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ.

mirmidones.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ν. Ανδρουλάκης: “Το χουντικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του 1967 γύρισε την Ελλάδα πολλές δεκαετίες πίσω”

Ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη, Προέδρου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής   “Το χουντικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *