Τρίτη , 6 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γαλλόφωνη μουσική στο ηλιοβασίλεμα της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στην όμορφη ταράτσα του Olympias Rooftop Bar (Αθηνάς 57, Αθήνα 10551), την ώρα του ηλιοβασιλέματος, ο μουσικός Κώστας Ανδρέου θα παρουσιάσει ένα DJ set με επιλεγμένα κομμάτια από τα playlists της δράσης MIF (Musique Indépendante Francophone – Ανεξάρτητη Γαλλόφωνη Μουσική), η οποία έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό, από το 2021 που ξεκίνησε.

Ανακαλύπτοντας ανεξάρτητη μουσική

Η δράση MIF είναι μια φρέσκια πρόταση γνωριμίας με την ανεξάρτητη γαλλόφωνη μουσική. Κάθε μήνα, μια νέα playlist παρουσιάζει μια μουσική επιλογή από ανεξάρτητους δημιουργούς, σχήματα και εταιρείες από τη Γαλλία, καθώς και γαλλόφωνες κυκλοφορίες από άλλες χώρες.

Τη μουσική επιμέλεια υπογράφει ο Κώστας Ανδρέου, με κάθε playlist να καλύπτει διαφορετικά είδη μουσικής και να είναι οργανωμένη έτσι ώστε να μπορεί ο ακροατής να ερευνήσει περισσότερο τις κυκλοφορίες που τον ενδιαφέρουν. Κάθε κομμάτι της playlist έχει ένα link προς την κυκλοφορία, όπως είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα Bandcamp, για αγορά του μουσικού κομματιού ή του δίσκου στο οποίο περιλαμβάνεται.

Οι playlists δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα εδώ

Από το διαδίκτυο σε ένα χώρο με θέα

Παράλληλα με τις σταθερές διαδικτυακές παρουσιάσεις, ο μουσικός Κώστας Ανδρέου μεταφέρει το υλικό από τον ψηφιακό κόσμο σε ένα όμορφο χώρο. Το κοινό έχει τη δυνατότητα να ακούσει ένα DJ set γαλλόφωνης μουσικής με ποικιλία και προσεγμένο ήχο, να απολαύσει τη θέα και τον νυχτερινό ουρανό, επιλέγοντας ποτά και cocktails που φροντίζουν οι έμπειροι bartenders του Olympias Rooftop Bar.

 

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022
Ώρα έναρξης: 8 μ.μ.
Χώρος: Olympias Rooftop Bar (Αθηνάς 57, 6ος όροφος, Αθήνα 10551)
Είσοδος: ελεύθερη
Κρατήσεις: 2103248507

Λίγα λόγια για τον μουσικό

Ο Κώστας Ανδρέου είναι ένας ανεξάρτητος μουσικός και συνθέτης που επεξεργάζεται σε πραγματικό χρόνο τους ήχους του άταστου ηλεκτρικού μπάσου, δημιουργώντας πολυεπίπεδα ηχοχρωματικά τοπία.

Έχει γράψει και παίξει ζωντανά τη μουσική και έχει κάνει τον ηχητικό σχεδιασμό για θεατρικές παραστάσεις και άλλες καλλιτεχνικές παραγωγές. Η μουσική του έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλά ντοκιμαντέρ, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές σε διάφορα δίκτυα και διαδικτυακές πλατφόρμες.

Αναλυτική πληροφόρηση για παραγωγές και συνεργασίες παρέχεται στην επίσημη ιστοσελίδα: https://www.costasandreou.com

Η δισκογραφία του είναι διαθέσιμη για preview και download στο ηλεκτρονικό κατάστημα του μουσικού: https://store.costasandreou.com. Για την ποιότητα των παραγωγών του έχει λάβει την πιστοποίηση ποιότητας Apple Digital Masters.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γιατροί Ιπποκράτειου: Κινδύνευσαν ασθενείς από τα επεισόδια της Δευτέρας

Έκκληση για κοσμιότητα και σεβασμό στο χώρο του νοσοκομείου κάνουν οι γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *