Παρασκευή , 2 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γενική συνέλευση στο Γ.Ν. Βόλου παρουσία εκπροσώπων της ΠΟΕΔΗΝ

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εργαζομένων του ΓΝ Βόλου, σήμερα Πέμπτη στις 12:00 θα γίνει ΓΣ στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, θα γίνει ενημέρωση από εκπροσώπους της ΠΟΕΔΗΝ για θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους. Ενδεικτικά αναφέρονται:
Εξελίξεις στο Χώρο της Υγείας, Συνταξιοδοτήσεις, Αποχωρήσεις –Προσλήψεις, Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, (Έγγραφο για πρόταση Διόρθωσης στο Υπουργείο Υγείας), Εκτός του Επιδόματος Συνάδελφοι μόνιμοι ΔΕ Τεχνικοί και ΟΑΕΔ 4000 που έπαιρναν το επίδομα, Αποκλεισμός σε πολλές ειδικότητες, Πληρωμή του Επιδόματος. Αναρρωτικές άδειες προσωπικού και δυσμενής μεταχείριση από την επιτροπή του Νοσοκομείου.

Λήξη Σύμβασης και (Απολύσεις Προσωπικού ΟΑΕΔ 55-67) έγινε διόρθωση και ανανεώθηκαν ομαλά οι συμβάσεις, Προκήρυξη 7Κ, αποτελέσματα για κατηγορία ΠΕ. Σε αναμονή τα αποτελέσματα για τις κατηγορίες ΤΕ και ΔΕ. (ΒΑΕ, θετικό το πόρισμα της επιτροπής Μπεχράκη, τι αναμένεται; – Ειδικό Μισθολόγιο για υγειονομικούς) .
Αξιολόγηση και Διαδικασία Επιλογής και τοποθέτησης Προϊσταμένων – Εγκύκλιος Υπουργείου Εσωτερικών για υπηρεσιακή κατάσταση υπαλλήλων διαφορά ΠΕ με ΤΕ.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Έφυγε από την ζωή η Νόνικα Γαληνέα

  Πέθανε η γνωστή και καταξιωμένη ηθοποιός Νόνικα Γαληνέα  Η Νόνικα Γαληνέα έφυγε από την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *