Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η ΑΔΕΔΥ. προκήρυξε Στάση Εργασίας τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου

Για συμπαράσταση στην πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ που δικάζεται
Για συμπαράσταση στην πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ που δικάζεται η ΑΔΕΔΥ. προκήρυξε Στάση Εργασίας τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, (12 με 3μμ) και συγκέντρωση στη Σχολή Ευελπίδων – κτίριο 5.

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ αναφέρει τα εξής:

«Στις 28 Νοεμβρίου δικάζεται η πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ, Ρέτζιου Αφροδίτη με την κατηγορία ότι δε συμμορφώθηκε στις υποδείξεις του νόμου Χρυσοχοΐδη κατά τη διάρκεια απεργιακής κινητοποίησης στο Υπουργείο Υγείας, με αίτημα μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής του λαού μέσα στην πανδημία, στις 24/9/2020.

Η απόφαση για παραπομπή σε δίκη έχει ήδη καταδικαστεί στη συνείδηση όχι μόνο στους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία, αλλά έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από δεκάδες εκατοντάδες εργαζόμενους σε εργατικά σωματεία και ομοσπονδίες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, για την πρωτοφανή ενέργεια κράτους – κυβέρνησης να στήσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου αυτούς που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης για την υπεράσπιση της υγείας του λαού μας την περίοδο της πανδημίας και συνεχίζουν και σήμερα ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα για τη Δευτεροβάθμια Περίθαλψη, που βάζει ταφόπλακα στο δικαίωμα του λαού μας στη δωρεάν υγεία».

Ως προς τη στάση εργασίας η Συνομοσπονδία των δημοσίων υπαλλήλων επισημαίνει πως: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. προκηρύσσει διευκολυντική Στάση Εργασίας τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022, ώρες 12:00 με 3:00μμ, και συγκέντρωση στη Σχολή Ευελπίδων – κτίριο 5.

Η τρομοκράτηση των εργαζομένων και της νεολαίας και η ποινικοποίηση των αγώνων δε θα περάσει».

News.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών – Συνάντηση με τον Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Σαρακιώτη

Για ζητήματα των λιμενικών ενημερώθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας κ. Γιάννης Σαρακιώτης Πραγματοποιήθηκε στη Λαμία την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *