Πέμπτη , 9 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η Αντιπολίτευση του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων τα έβαλε με λάθος Πρόεδρο…

Στην τελευταία συνεδρίαση της Τετάρτης ενώ γενικά κύλησε χωρίς εντάσεις, λίγο πριν το τέλος άγριος καυγάς ξέσπασε μεταξύ του Επικεφαλής της Ελάσσον Αντιπολίτευσης Ανδρέα Κουλοχέρη και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρου Ραπτάκη….
Συγκεκριμένα ενώ ο πρόεδρος έδωσε τον λόγο στον κ. Κουλοχέρη μια έξαρση θυμού ήρθε να σπάσει την ομαλότητα της συνεδρίασης. Για συνεχόμενη φορά ο κ. Κουλοχέρης έκανε επίθεση στον πρόεδρο σχετικά με το ότι δεν τηρούνται υποτίθεται οι κανονισμοί στην συνεδρίαση αφού προηγουμένως δεν τον είχε αφήσει να απαντήσει επί προσωπικού ενώ εν συνεχεία ακούστηκαν βαριές κουβέντες….

Βέβαια αν κανείς ανατρέξει σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλιο ο Πρόεδρος Σπύρος Ραπτάκης φαίνεται ότι τηρεί κατά γράμμα τους κανονισμούς ενώ πολλές είναι οι φορές όπου παραβλέπει πολλούς από αυτούς δίνοντας χρόνο και χώρο σε συμβούλους ανεξαρτήτως συμπολίτευσης ή αντιπολίτευσης κάτι που βέβαια αρνούνται να αναγνωρίσουν κυρίως οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

Και εδώ τίθεται ένα μεγάλο ερώτημα όταν ο Ανδρέας Κουλοχέρης ανέφερε ότι ο Σπύρος Ραπτάκης καλύπτει τον Γιώργο Ψαθά και κρύβεται κάτω από τα φουστάνια του; Μήπως οι επικεφαλής της Μείζονος και Ελάσσονος αντιπολίτευσης κυνηγούν λάθος Πρόεδρο; Μήπως άλλοι είναι αυτοί που θα πρέπει να παραιτηθούν και κρύβονται όντως πίσω από τα φουστάνια του Δημάρχου;

https://eviathema.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το άλογο και ο αναβάτης δαμάζουν τα κύματα στον Πλατανίτη Ναυπάκτου

Ένα εντυπωσιακό βίντεο με τον πρόεδρο της κοινότητας Μαμουλάδας Χρήστο Κόγκο που είναι γνωστή αγάπη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *