Δευτέρα , 5 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η διαδικασία των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου

Τους νέους του φοιτητές καλωσορίζει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με τις εγγραφές να έχουν ήδη ξεκινήσει από την 1η Σεπτεμβρίου. Η διαδικασία των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών, που γίνονται στην πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας, θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου.

Όπως σημειώνεται από το τοπικό Ίδρυμα, μόλις το Υπουργείο στείλει τα σχετικά δεδομένα, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα δημιουργήσει και θα στείλει τους ιδρυματικούς λογαριασμούς στους νέους φοιτητές.

poster

Το μήνυμα του Πρύτανη στους πρωτοετείς φοιτητές

Στο μεταξύ το δικό του καλωσόρισμα έκανε ο Πρύτανης του ΠΘ κ. Ζήσης Μαμούρης. Όπως επισημαίνει «Θέλω να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους και τις υποψήφιες για τον μαραθώνιο αγώνα που έδωσαν, μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες στην εποχή της πανδημίας, προκείμενου να εισαχθούν στα Ελληνικά Πανεπιστήμια ασχέτως του τελικού αποτελέσματος. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες που εμπιστεύτηκαν και εισήχθησαν στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και να τους/τις ευχηθώ να έχουν μια όμορφη ενδιαφέρουσα και παραγωγική φοιτητική πορεία.

Το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου μας θα στηρίξει κάθε τους προσπάθεια».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΚΔΑΠ Δήμου Λαμιέων: Φεστιβάλ εκδηλώσεων, «Η ευτυχία των Χριστουγέννων!»

Δείτε το πρόγραμμα των όμορφων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί με πρωταγωνιστές τα μικρά παιδιά! Ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *