Παρασκευή , 1 Μαρτίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η ΕΥΔΑΠ μας κλέβει το νερό – Κλέβει και τις περιουσίες των πολιτών – Είναι άμεση ανάγκη να παραβρεθούμε στη σύσκεψη, την Παρασκευή 1 Δεκέμβρη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου

Το θέμα της αντιμετώπισης των αξιώσεων της ΕΥΔΑΠ (Παγίων) είναι θέμα πολύ σοβαρό για το σύνολο των κατοίκων της πόλης μας (και όχι μόνο, μιας και οι αξιώσεις της ακολουθούν την διαδρομή του αγωγού της, μέχρι και τη λίμνη του Μαραθώνα).

Κτίσματα, οικόπεδα και κτήματα είναι στο στόχαστρο της εταιρείας ενώ εμείς καλούμαστε να βρούμε το δίκιο μας στα δικαστήρια πληρώνοντας και από πάνω για τα αυτονόητα, δηλαδή για περιουσιακά στοιχεία που ΝΟΜΙΜΑ αποκτήθηκαν είτε από κληρονομιές, είτε απο αγορές κλπ.

Το θέμα λοιπόν είναι πολύ σοβαρό μιας και απέναντί μας θα έχουμε μια κολοσσιαία εταιρεία αλλά και μεγάλα συμφέροντα που ή τώρα ή στο άμεσο μέλλον θα έχουν να κάνουν με τη διαχείριση των υδάτινων πόρων της χώρας και ίσως και της Ευρώπης. Άρα και το νομικό επιτελείο της ΕΥΔΑΠ θα είναι προσαρμοσμένο να υπερασπιστεί τα «περιουσιακά στοιχεία» που με δόλο προσπαθεί να αποκτήσει η εταιρεία αυτών των μεγεθών.

Ο κοινωνικός αντίκτυπος που έχουν οι μέχρι τώρα ενέργειες της, είναι αντίστοιχα μεγάλος για όλους εμάς (τους άμεσα ενδιαφερόμενους για τις περιουσίες μας) αλλά και για το σύνολο του λαού της περιοχής καθώς υποδομές του Δήμου (αθλητικά κέντρα, διυλιστήριο κλπ) αμφισβητούνται ως περιουσιακά στοιχεία του δήμου αλλά και του λαού της περιοχής. Θα είναι δε πολύ μεγαλύτερος αν αποφανθεί η δικαιοσύνη ότι αυτά ανήκουν στην ΕΥΔΑΠ!

Είναι άμεση ανάγκη να παραβρεθούμε στη σύσκεψη,

την Παρασκευή 1 Δεκέμβρη

στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, στις 6μμ

….προκειμένου να εξετάσουμε τα δεδομένα και να πάρουμε τις αποφάσεις μας για το ποια θα είναι τα επόμενα βήματά μας. Να έχουμε υπ’ όψη μας ότι θα αντιμετωπίσουμε και εμπόδια και παγίδες που όμως ενιαία και συλλογικά θα τις ξεπεράσουμε έχοντας το δίκιο με το μέρος μας.

Η ΕΥΔΑΠ μας κλέβει το νερό – Κλέβει και τις περιουσίες των πολιτών

Κάτω τα χέρια από τα σπίτια – κτήματα – οικόπεδα του λαού της Άμφισσας

Κανένα περιουσιακό στοιχείο του Δήμου στην κατοχή της ΕΥΔΑΠ

Είναι περιουσία – χρυσοπληρωμένη – του λαού της Άμφισσας

Κανένα κτήμα – οικόπεδο ή σπίτι στα χέρια ΕΥΔΑΠ ή τραπεζίτη

Εκεί που μας χρωστάγανε μας παίρνουν και το βόδι!

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: «Φέτος Στηρίζουμε την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Διακρίσεων»

  Στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μηδενικής Ανοχής (κάθε 1η Μάρτη), ενώνουμε τις φωνές …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *