Δευτέρα , 29 Μαΐου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η κ. Άννα Βαγενά δήλωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που ήρθε αντιμέτωπος με τις ζημιές από το χαλάζι στα κεράσια

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας, κ. Άννα Βαγενά, μόλις πληροφορήθηκε για τις ζημιές που προκάλεσε η χαλαζόπτωση τη Δευτέρα, 17/04/2023 στην περιοχή της Αγιάς, αμέσως επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας και της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Δήμου Αγιάς, κ. Ρίζο Μαρούδα, καθώς και με τον κ. Βαγγέλη Κρανιώτη, Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μελιβοίας, για να ενημερωθεί σχετικά με το μέγεθος και την έκταση του προβλήματος.

Όπως πληροφορήθηκε η κ. Βαγενά, η χαλαζόπτωση κατέστρεψε κυρίως τα πρώιμα κεράσια του Κισσάβου από την περιοχή της Μελιβοίας έως το Μεγαλόβρυσο. Αυτή είναι μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη για τους καλλιεργητές κερασιών, γιατί κάποιοι απ’αυτούς στηρίζονται μόνο στην παραγωγή των πρώιμων κερασιών. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ακόμα η καταγραφή των ζημιών.

Η κ. Άννα Βαγενά δήλωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών και ότι είναι πρόθυμη να κάνει οποιαδήποτε ενέργεια χρειαστεί, προκειμένου να βοηθήσει τον αγροτικό κόσμο της περιοχής, που ήρθε αντιμέτωπος με τις ζημιές από το χαλάζι στα κεράσια και στις άλλες καλλιέργειες της περιοχής.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Προχωρά η κατασκευή μεταλλικού οδοστρώματος στη γέφυρα στο “Πάντα Βρέχει” στο πιο γνωστό αξιοθέατο της Ευρυτανίας

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή μεταλλικού οδοστρώματος στη γέφυρα που ενώνει τη Δημοτική Ενότητα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *