Πέμπτη , 23 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η Μαγειρική Σχολή Στερεάς Ελλάδας κάνει υπερήφανο το Γαλαξείδι

Από το ΙΕΚ Τουρισμού Στερεάς Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των μαθητών μας στον 12ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης που διοργανώνεται από την Culinary Professionals Greece – Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας .

Ανάμεσα σε 400 συμμετέχοντες από 15 χώρες, σεφ και σχολές μαγειρικής, κλήθηκαν να διαγωνιστούν μαγειρεύοντας σε 27 διαφορετικές κατηγορίες, ακολουθώντας τους κανονισμούς και τα κριτήρια της Παγκόσμιας Ένωσης Αρχιμαγείρων (Worldchefs) και κατάφεραν να επιστρέψουν με τις αποσκευές τους γεμάτες ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ και ΜΕΤΑΛΛΙΑ…

1 χρυσό

5 ασημένια

16 χάλκινα

3 επαίνους.

Νιώθουμε Υπερήφανοι!!!

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ για την προετοιμασία και υποστήριξη-εμψύχωση των σπουδαστών μας καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ως Βασικό ΧΟΡΗΓΟ της μετακίνησης και της διαμονής μας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε επίσης για τις χορηγίες – συνδρομές τις εταιρείες PROVIL, ΝΙΚΑΣ (αλλαντικά), ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε., Cook Book Store (Ραφαηλίδη), Kotronis Packaging, Στέφος (Αυγοτάραχο Μεσσολόγγι), Παπαλέξη Χρυσούλα, Κάβα Νικοτάκης. Ακόμη ευχαριστούμε τους αποφοίτους Β. Τρύπα και Σ. Ταπρατζή για την βοήθεια που προσέφεραν κατά την προετοιμασία των μαθητών μας.

www.fokidanews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Οριστικό τέλος στη σχέση του Παναθηναϊκού με τον Γ. Βαρδινογιάννη

Η ολοκλήρωση της επέκτασης του «Γεώργιος Καλαφάτης» θα σημάνει την οριστική παύση της χρήσης των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *