Δευτέρα , 5 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η ομοσπονδία κτηνοτρόφων Θεσσαλίας εκφράζει με ανακοίνωσή της τον προβληματισμό της για την αργοπορία πληρωμής της ενίσχυσης των ζωοτροφών

Η ομοσπονδία κτηνοτρόφων Θεσσαλίας εκφράζει με ανακοίνωσή της τον προβληματισμό της για την αργοπορία πληρωμής της ενίσχυσης των ζωοτροφών (μέτρο 22).

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά «είναι γεγονός πως μετά από τόσο καιρό και παρά τις διαβεβαιώσεις όλων των αρμοδίων πως θα λάβουν την ενίσχυση όλοι οι κτηνοτρόφοι, υπάρχουν ακόμη συνάδελφοι που παραμένουν απλήρωτοι και μάλιστα χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα σε σχέση με τα κριτήρια που είχαν θεσπιστεί» και ζητούν την άμεση πληρωμή όλων των κτηνοτρόφων του μέτρου 22 καθώς και την σύντομη πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυση αιγοπρόβειου και βοοειδών.

Ακόμη, πλησιάζοντας το Πάσχα θέλουν να επιστήσουν την προσοχή των αρμοδίων για ελέγχους στα εισαγόμενα αμνοερίφια. Οι καιροί, τονίζουν είναι πονηροί και οι επιτήδειοι ακόμη περισσότερο όπως έχει αποδειχτεί πολλάκις, γι’ αυτό και ρωτούν τους αρμόδιους εάν γίνονται έλεγχοι, εάν γνωρίζουν πόσα αμνοερίφια έχουν εισαχθεί ζωντανά και πόσα σφαγμένα μέχρι τώρα και εάν έχει γίνει καταγραφή των αποθεμάτων.

Τέλος καλούν τους καταναλωτές να προτιμήσουν και φέτος όσο μπορούν το ελληνικό αρνάκι και κατσικάκι στηρίζοντας έτσι τους έλληνες κτηνοτρόφους και την ελληνική οικονομία.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η AVIN, συμμετέχει στο πρόγραμμα PARALIES και δεσμεύεται για τον τακτικό καθαρισμό της παραλίας Σχοινιά

Η AVIN, συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο πρόγραμμα PARALIES, υιοθετεί ξανά ένα τμήμα της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *