Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η πλαστική χειρουργική «χωρίς νυστέρι» ανοίγει νέους ορίζοντες στο χώρο της ομορφιάς και της ανανέωσης

Η πλαστική χειρουργική «χωρίς νυστέρι» ανοίγει νέους ορίζοντες στο χώρο της ομορφιάς και της ανανέωσης, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα με ασφάλεια και χωρίς να στοιχίζει μια περιουσία.

Με την τεχνολογία να προχωράει με εντυπωσιακούς ρυθμούς, η μη επεμβατική πλαστική χειρουργική αναδύεται ως η πιο δημοφιλής λύση για ανανέωση και αναζωογόνηση. Σήμερα αντί για χειρουργικές επεμβάσεις, χρησιμοποιείται εξελιγμένη τεχνολογία όπως laser, fractional, plasma, ραδιοσυχνότητες, και πολλά άλλα τεχνολογικά επιτεύγματα για να αντιμετωπίσουμε τα σημάδια της γήρανσης. Η πλαστική χειρουργική χωρίς νυστέρι ανοίγει νέους ορίζοντες στον χώρο της αντιγήρανσης, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα, αντάξια ενός μίνι λίφτινγκ, βλεφαροπλαστικής ή λιποαναρρόφησης. Και όλα αυτά, χωρίς σοβαρούς κινδύνους με άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα και βέβαια χαμηλότερο κόστος.

 

Ο Dr. Νίκος Μεταξωτός M.D., Ph.D., ιδρυτής της SYMMETRIA®, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν περιμένεις ποτέ να έρθουν οι αλλαγές και μετά να προσαρμοστείς σε αυτές. Πρέπει από πριν να τις προβλέψεις και να διαχειριστείς αυτό που έρχεται πολύ πριν έρθει, αν θέλεις να βγεις νικητής. Η SYMMETRIA® από το ξεκίνημά της το 2004, επένδυσε στα μη επεμβατικά πρωτοκόλλα και στην τεχνολογία και αυτό την οδήγησε στη διεθνή αναγνωρισιμότητα.» Και προσθέτει «Σήμερα νέες αναδυόμενες τάσεις και καινούργιες καταναλωτικές συνήθειες διαμορφώνουν την παγκόσμια αγορά της ομορφιάς, της υγείας και της ευεξίας οδηγώντας την πλαστική χειρουργική σε νέα μονοπάτια, ακόμα πιο ενδιαφέροντα.»

Λόγω της μεγάλης άνθησης της αισθητικής ιατρικής, που σήμερα συνδυάζει τις θεραπείες ομορφιάς και αντιγήρανσης, με διατροφή, IV drips, οζονοθεραπεία και πολλές άλλες συμπληρωματικές θεραπείες, γεννήθηκαν χώροι όπως τα Medical Spa. Τα Medical Spa είναι κέντρα που προσφέρουν εξειδικευμένες θεραπείες και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, υπό την επίβλεψη ιατρικού προσωπικού. Μπορεί να βρίσκονται αυτόνομα σε ένα χώρο στο κέντρο μιας πόλης ή μέσα σε ένα resort. Συνδυάζοντας την αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας με την επιστημονική προσέγγιση της ιατρικής, τα Medical Spa προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τη φροντίδα του προσώπου, του σώματος, αλλά και του πνεύματος. H SYMMETRIA®, το LANSERHOF, το SHA WELLNESSκαι αρκετά ακόμα κέντρα διεθνώς έχουν καταφέρει να συνδυάσουν με επιτυχία την ιατρική με την απόλαυση και το “customer experience beyond expectation”.

H Δερματολόγος Χριστιάνα Ιωσηφίδη, επιστημονική συνεργάτης της SYMMETRIA® έρχεται όμως να μας επισημάνει «Δεν θα πρέπει η αισθητική ιατρική να παρουσιάζεται ως μία απλή πράξη, χάνοντας μερικές φορές τον ιατρικό χαρακτήρα της. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι πρόκειται για ιατρική θεραπεία. Ακόμα και οι συνηθισμένες, δημοφιλείς θεραπείες μπορεί να έχουν επιπλοκές. Η επιτυχία τους εξαρτάται από την τήρηση των κανόνων ασφάλειας και τη σωστή επιλογή εξειδικευμένου γιατρού. Ακόμα και στις αποκλειστικά μη επεμβατικές πράξεις χρειάζεται μεγάλη προσοχή». Και ο συνεργάτης της, Αντώνης Σερέτης, Δερματολόγος συμπληρώνει: «Νέες τεχνολογίες και καινοτόμα θεραπευτικά πρωτόκολλα, κάνουν τώρα πραγματικότητα το όνειρό μας να βελτιώσουμε τις ατέλειές μας, να αντισταθούμε στα σημάδια του χρόνου, να νιώθουμε και να δείχνουμε υγιείς, πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Στις μέρες μας, η επιθυμία να αναδείξουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, φροντίζοντας το πρόσωπο και το σώμα μας είναι πιο έντονη από ποτέ».

Η ασφάλεια, τα εξαιρετικά αποτελέσματα, η άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα και βέβαια το πολύ χαμηλότερο κόστος σε σχέση με μια επέμβαση κάνουν όλα τα μη επεμβατικά πρωτόκολλα ιδιαίτερα δημοφιλή.

www.iefimerida.gr

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο προληπτικός έλεγχος για την Οστεοπόρωση και η φροντίδα μετά το κάταγμα του ισχίου ή της Σπονδυλικής Στήλης σώζουν ζωές!

  Τα ποσοστά επιβίωσης μετά από κάταγμα ισχίου ή σπονδυλικής στήλης είναι χειρότερα από ό,τι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *