Τρίτη , 6 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Σακελλαροπούλου, εγκαινίασε τον ξενώνα στις Γυναικείες Φυλακές Ελεώνα Θηβών του Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Στις Γυναικείες Φυλακές Ελεώνα Θηβών παραβρέθηκε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όπου εγκαινίασε τον ξενώνα και τη νέα 24ωρη λειτουργία της Θεραπευτικής Κοινότητας του Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ.
Όπως τόνισε η κ. Σακελλαροπούλου στον χαιρετισμό της, χάρη στον ξενώνα, οι κρατούμενες που έχουν ξεκινήσει θεραπεία απεξάρτησης μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στις παρεχόμενες υπηρεσίες όλο το 24ωρο.
«Μακριά από το κελί της φυλακής, σε ένα περιβάλλον ασφαλές και αξιοπρεπές, πλαισιωμένες από την ομάδα του θεραπευτικού προσωπικού, θα έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να οδηγηθούν στην πλήρη απεξάρτηση, αλλά και στην ομαλή επανένταξη στην κοινωνία, μετά την αποφυλάκισή τους».
Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη, ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, ο πρόεδρος ΔΣ του ΚΕΘΕΑ, Χρήστος Λιάπης και ο διευθυντής του καταστήματος κράτησης Γιώργος Μακρής.
Ο νέος ξενώνας του Καταστήματος έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί έως και 16 θεραπευόμενες ταυτόχρονα και λειτουργεί σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

H καινοτομία φέρνει τη νέα εποχή στην ελληνική αγροδιατροφή, την επιτραπέζια ελιά ως σνακ

Στην κορυφή των χωρών με την ταχύτερη εξαγωγική ανάπτυξη στην επιτραπέζια ελιά βρέθηκε το 2020 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *