Τρίτη , 18 Ιανουαρίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Η προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία για την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021ματαιώνεται εξαιτίας μετακίνησης ιατρού του τμήματος Αιμοδοσίας Μεσολογγίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Η προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία για την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου ματαιώνεται εξαιτίας μετακίνησης ιατρού του τμήματος Αιμοδοσίας Μεσολογγίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Η σχετική ενημέρωση της προέδρου του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου, Όλγας Δασκαλή τονίζει:

«Δυστυχώς η προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία για την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου ματαιώνεται εξαιτίας μετακίνησης ιατρού του τμήματος Αιμοδοσίας Μεσολογγίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Το γεγονός αυτό, εκτός των άλλων, καθιστά αδύνατες τις εξωτερικές αιμοληψίες του τμήματος.

Σε συνεννόηση με το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή για την εξωτερική αιμοδοσία της Κυριακής αλλά και όσοι επιθυμούν να προσφέρουν αίμα, μπορούν να μεταβούν στο Νοσοκομείο στο τμήμα αιμοδοσίας από Δευτέρα έως και Πέμπτη πρωινές ώρες 09.00 έως 13.30 και Δευτέρα έως Τετάρτη απόγευμα, μεταξύ 17.30 με 20.00.

Την παρούσα περίοδο παρουσιάζεται έλλειψη στα αποθέματα αίματος του Νοσοκομείου μας και είναι σημαντική η κάθε προσφορά. Δίνοντας αίμα, δίνουμε ζωή!

Η κάθε μετακίνηση προσωπικού από το Νοσοκομείου Μεσολογγίου αποδυναμώνει το δυναμικό του και υποβαθμίζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους του Δήμου μας. Η διεκδίκηση προσλήψεων μόνιμου προσωπικού και η ενδυνάμωση όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου μας, οφείλει να παραμείνει ως προτεραιότητα και πάγιο αίτημα όλων μας.

Επιδίωξη μας είναι να υπάρχουν όλα τα μέσα και το ανθρώπινο δυναμικό για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Μεσολογγίου».

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Δάγκωσε Αστυνομικό στο πηγούνι γιατί του έκοψε πρόστιμο….

Επιτέθηκε στον Αστυνομικό δαγκώνοντας τον στο πηγούνι για το πρόστιμο που του βεβαίωσε… Το περιστατικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *