Πέμπτη , 9 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η street art στον Δ. Τρικκαίων ενώπιον μαθητών/τριών

Τα γκραφίτι και γενικότερα η τέχνη του δρόμου, ήταν στο επίκεντρο της ανοιχτής συζήτησης ανάμεσα στον αντιδήμαρχο Τρικκαίων Γιώργο Καταβούτα και μαθητές/τριες του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων.

Με «καλλιτεχνικό οδηγό» τον street designer Αλέξανδρο Κισκίνη (Hood Spirit) στο φιλόξενο 1ο Γυμνάσιο Τρικάλων, οι μαθητές/τριες της Γ. Γυμνασίου ρώτησαν, άκουσαν, έμαθαν για όσα σχετίζονται, τόσο με τα γκραφίτι και γενικότερα τη street art, όσο και για τις δράσεις του Δήμου Τρικκαίων στον συγκεκριμένο τομέα.

Εκτός από τη ζωγραφική του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων στα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ, ο Δήμος Τρικκαίων ήδη έχει συνεργαστεί με street designers σε πολλές και διαφορετικές εκδηλώσεις, κυρίως με σχέδια σε δημόσια κτήρια (4ο Γυμνάσιο, Νηπιαγωγείο Φλαμουλίου, Κέντρο Κοινότητας, Κέντρο Συμβουλευτικής βίας κατά Γυναικών).

Ο κ. Καταβούτας μάλιστα ενημέρωσε τους μαθητές και τις μαθήτριες για τα όσα σχεδιάζει και προγραμματίζει ο Δήμος Τρικκαίων σε επίπεδο διαμόρφωσης νέας εικόνας σε σημεία της πόλης, εν όψει έργων αναμόρφωσης μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΠΑΣ Λαμία – Κύπελλο Ελλάδας: Ποιοι παίζουν απέναντι στον ΠΑΟΚ

Ποιους παίκτες επέλεξε ο Σάββας Παντελίδης Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας, για τον αγώνα της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *