Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η τοπική Αερολέσχη έχει εκπονήσει μελέτες για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Μεσολογγίου

Συνεργασία με την Αερολέσχη Μεσολογγίου επιζητεί ο Δήμος Αστυπάλαιας σε ότι αφορά στην ανάπτυξη του αεροδρομίου του νησιού, δεδομένου ότι οι μελέτες που έχει εκπονήσει η πλευρά του Μεσολογγίου είναι χρήσιμες γενικότερα για τα μικρά αεροδρόμια.

Η τοπική Αερολέσχη έχει εκπονήσει μελέτες για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Μεσολογγίου, αλλά και για άλλα μικρά αεροδρόμια, οι οποίες έχουν σταλεί σε όλους τους αρμόδιους, καθώς μέσα από αυτές μπορούν να υιοθετηθούν και να υλοποιηθούν κάποιες προτάσεις για την τουριστική προοπτική τους.

Έχοντας πάρει στα χέρια του αυτές τις μελέτες ο Δήμαρχος Αστυπάλαιας Νίκος Κομηνέας, επικοινώνησε με την Αερολέσχη και συγκεκριμένα με τον Γιώργο Πρεβεζάνο, που ως απόστρατος ιπτάμενος έχει καλή γνώση της λειτουργίας των αεροδρομίων, ζητώντας του συνεργασία. Τον καλεί μάλιστα στο νησί προκειμένου να καταθέσει τις γνώσεις και την εμπειρία του ενώπιον και των φορέων του τουρισμού, ώστε να ενημερωθούν για τους τρόπους αξιοποίησης του αεροδρομίου για την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Στην μελέτη φυσικά αναφέρονται και όλα τα στοιχεία του αεροδρομίου Μεσολογγίου και οι τρόποι ανάπτυξης. Αρχικά αποτυπώνονται…

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Οι τοποθετήσεις της παράταξης “Στερεά Υπεροχής” στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας 

Η “Στερεά Υπεροχής” για τη συνεδρίαση του  Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Στην πρώτη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *