Τρίτη , 30 Μαΐου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η τοποθέτηση από τη ΔΕΕΠ ΝΔ Φωκίδας για τον Παραλίμνιο του Μόρνου

Τοποθέτηση από τη ΔΕΕΠ ΝΔ Φωκίδας

Σε πανηγυρικό κλίμα το απόγευμα της Παρασκευής 21/04/23 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δωρίδος στο Λιδωρίκι, διεξήχθη συνάντηση/παρουσίαση με θέμα την ένταξη του έργου «Αποχέτευση και επεξεργασία λυμάτων οικισμών περιοχής Μόρνου τέως Δήμου Λιδωρικίου και νυν Δήμου Δωρίδος στο Ν. Φωκίδος» στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Τη συνάντηση, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Δωρίδος Καπεντζώνη Γίωργου, τίμησαν με την παρουσία στους οι Γραφάκος Μανώλης Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παπαθανασίου Κωνσταντίνος Γενικος Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Μπούγας Ιωάννης Γραμματέας Κ.Ο της Ν.Δ και βουλευτής Φωκίδας, Σπανός Φάνης Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Δελμούζος Γιώργος Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, Χασούρας Ξενοφώντας υποψήφιος βουλευτής Φωκίδας της ΝΔ, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δωρίδος, πρώην Δήμαρχοι & λοιποί αυτοδιοικητικοί εκπρόσωποι καθώς και πλήθος κόσμου.

Όλοι εμείς στην οικογένεια της ΝΔ που επιθυμούμε τη σύγκριση και όχι τη σύγκρουση, συνεχίζουμε να ανακοινώνουμε εμβληματικά έργα για τη Φωκίδα μας, που επι σειρά ετών αποτελούσαν μακρινά όνειρα. Αφήνουμε στη μιζέρια τους όσους επιμένουν να μειώσουν τις επιτυχίες της σημερινής κυβέρνησης και τους συστήνουμε να παραδειγματιστούν από τη λειτουργία της, που χαρακτηρίζεται από συνέπεια λόγων και πράξεων.

Τέλος, ευχαριστούμε δημοσίως όσους επί μία και πλέον 20ετία συνέβαλαν με τους αγώνες τους αλλά και ώστε να διατηρούν επικαιροποιημένες τις μελέτες του έργου, την ώρα που η Κυβέρνηση της ΝΔ κατάφερε να λύσει τον άλυτο μέχρι σήμερα γρίφο της χρηματοδότησης του έργου.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μισό εκατομμύριο Έλληνες πάσχουν από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, γνωστή ως ΧΑΠ και δεν το γνωρίζουν

Μισό εκατομμύριο Έλληνες πάσχουν από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, γνωστή ως ΧΑΠ και δεν το γνωρίζουν, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *