Τετάρτη , 1 Φεβρουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ιδρυση και στελέχωση του Τομέα ΕΚΑΒ στην Δάφνη αναμένεται τον Ιανουάριο

Τον Ιανουάριο 2023 αναμένεται η προκήρυξη, η οποία θα προβλέπει 11 θέσεις διασωστών μόνιμης απασχόλησης στο ΕΚΑΒ του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, με έδρα την Δάφνη Κεχριών, μετά από τη συνάντηση του Θανάση Ζεμπίλη με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαο Παπαευσταθίου.

Με την συγκεκριμένη προκήρυξη πρόκειται να προσληφθούν 250 μόνιμοι διασώστες σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων οι 200 θα τοποθετηθούν στην Αττική.

Ο Θανάσης Ζεμπίλης επισκέφτηκε σήμερα τον οικισμό Δάφνης στο διαμορφωμένο χώρο του ΕΚΑΒ, μαζί με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Κεχριών κ. Στράτο Κουζοβούνα. Όπως ενημερώθηκε, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο χώρος διαμορφώθηκε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, κατόπιν υποδείξεων της τεχνικής υπηρεσίας του ΕΚΑΒ.

Ο Θανάσης Ζεμπίλης δήλωσε ικανοποιημένος από τις εξελίξεις, τονίζοντας ότι ο νέος Τομέας ΕΚΑΒ θα ενισχύσει τις υπηρεσίες επείγουσας ιατρικής και προνοσοκομειακής φροντίδας στη περιοχή και θα εξυπηρετήσει τις αυξανόμενες ανάγκες για την διακομιδή των πολιτών.

eviaportal.gr

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδος Συμεών προς νεαρό ιερέα που χήρεψε: «Σε αγαπώ περισσότερο γιατί σηκώνεις αυτόν τον Σταυρό»

Μία συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε  στο τέλος της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας «Σε αγαπώ περισσότερο γιατί σηκώνεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *