Κυριακή , 1 Οκτωβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

«Ήρωες και Σύμβολα»: Μια επίκαιρη εικαστική έκθεση στο «Ερρίκος Ντυνάν»

Η Διοίκηση του Ερρίκος Ντυνάν, θέλοντας να αναδείξει τον πολυεπίπεδο χαρακτήρα που έχουν η θεραπεία και η ίαση, οργανώνει με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου μία εικαστική έκθεση που προσφέρει σε ασθενείς, επισκέπτες, ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου μια διαφορετική οπτική για τη λειτουργία ενός νοσηλευτικού κέντρου.

Βασικός στόχος της πρωτοβουλίας είναι το «θεραπεύειν» διά της τέχνης και το «εμψυχώνειν» μέσα από την επαφή με τη ζωντανή ιστορία μας.

Στην έκθεση «ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ» παρουσιάζονται πρόσφατα έργα εμπνευσμένα από το ‘21 και τους επώνυμους ή αφανείς ήρωες που δημιούργησαν δύο κορυφαίοι Έλληνες δημιουργοί, ο γλύπτης και ομότιμος καθηγητής της Α.Σ.Κ.Τ. κ. Θόδωρος Παπαγιάννης και ο γνωστός ζωγράφος κ. Χρήστος Αντωναρόπουλος.

Την έκθεση επιμελείται ο Ιστορικός Τέχνης, ομότιμος καθηγητής κ. Μάνος Στεφανίδης.

«Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές για την προσφορά τους. Θεωρούμε ότι αυτή η πρωτοβουλία διευρύνει τους στόχους, αλλά και τις δυνατότητες του νοσοκομείου μας και σας καλούμε να την επισκεφτείτε και να την στηρίξετε», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ερρίκος Ντυνάν κ. Θέμος Χαραμής.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 και ώρα 13.00 και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023. Οι ώρες επίσκεψης είναι 11.00 – 17.00.

www.iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αρχαιολογικά ευρήματα γλυπτικής στο Μουσείο Μπενάκη

Η έκθεση “Οι απαρχές της γλυπτικής. Αρχαιολογικά ευρήματα από τον Παλαιό Κόσμο και τη Λέσβο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *