Σάββατο , 28 Ιανουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Καυσόξυλα, τρόφιμα και υποτροφίες προσέφερε μεταξύ άλλων, προϊόντων και υπηρεσιών τον Νοέμβριο, σε συμπολίτες, ο «Εσταυρωμένος»

Καυσόξυλα, τρόφιμα και υποτροφίες προσέφερε μεταξύ άλλων, προϊόντων και υπηρεσιών τον Νοέμβριο, σε συμπολίτες, ο «Εσταυρωμένος». Όπως έγινε γνωστό μεταξύ άλλων, δόθηκαν «πάνες ενηλίκων ασθενών στο Γηροκομείο Καναλίων, πάνες ενηλίκων ασθενών στο Γηροκομείο Βόλου, ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο 9ο Δημ Σχολείο Βόλου, πέντε καινούργια στρώματα για τα κρατητήρια του Αστυν Τμήματος Βόλου, είδη πρώτης ανάγκης στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, βοηθήματα και υποτροφίες σε 36 άπορες οικογένειες, αξία βοηθημάτων υποτροφιών και αγορών υπέρ τρίτων (για φυλακές, ιδρύματα, οικογένειες και πρόσωπα) 13.000,00 Ε, καυσόξυλα αξίας 3.000,00 Ε σε 37 άπορες οικογένειες, προσφορά ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΏΝ (για αγορά τροφίμων) σε 45 οικογένειες και πρόσωπα αξίας 450,00 Ε, δεκάδες οικογένειάς και πρόσωπα έλαβαν είδη ένδυσης και υπόδησης. Πραγματοποιήθηκαν ανθρωπιστικές αποστολές εντός και εκτός του Ν. Μαγνησίας, ανθρωπιστική αποστολή στην φυλακή της Λάρισας (700 κρατούμενοι), ανθρωπιστική αποστολή στη φυλακή των Τρικάλων (750 κρατούμενοι).
Οι φυλακές της περιοχής μας και τα κρατητήρια της Αστυνομίας παρέλαβαν ικανές ποσότητες διαφόρων ειδών ανάγκης όπως: κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλαροθήκες, υποδήματα, μπουφάν, πολλά χειμωνιάτικα ενδύματα και εσώρουχα, είδη ατομικής υγιεινής, βιβλία, παιχνίδια, μια κιθάρα κ.α. Ο «Ε» προσέφερε δωρεάν βιβλία και dvd σε πρόσωπα, σχολεία, Μητροπόλεις κ.α.
Αναμένουμε δυο ακόμη νέες εκδόσεις του Συλλόγου μας. Πρόκειται για ένα να παραμύθι (δημιουργία του Γυμνασίου Αγχιάλου εν συνεργασία με το Γυμνάσιο της φυλακής (Κασσαβέτειας) και το νέο βιβλίο του π. Θεοδώρου Μπατάκα: «ΙΚΕΣΙΑ»- Μια μικρή γεύση από το Θεοτοκάριο του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου.
Οι προσφορές του «Ε» είναι πολλές και ευλογημένες, διότι είναι αποτέλεσμα της έμπρακτης αγάπης πολλών συνανθρώπων μας».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Νεός Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, ο Ταξίαρχος Καραχάλιος Γεώργιος

Ανακοινώθηκαν 27/1/2023 οι τοποθετήσεις – μετακινήσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας Με βάση την ανακοίνωση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *