Σάββατο , 1 Απριλίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να συμβούν περίεργα πράγματα και ένα από αυτά είναι το Farting

Κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να συμβούν περίεργα πράγματα και ένα από αυτά είναι το Farting, μια σωματική ενέργεια που συμβαίνει τόσο σε άντρες, όσο και σε γυναίκες, ενώ μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αμηχανία.

Όπως αναφέρει το healthline.com, η πεπτική διαδικασία δεν σταματά κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Αυτό λοιπόν, σημαίνει ότι αέρια συγκεντρώνονται στο στομάχι και πρέπει να απελευθερωθούν. Μάλιστα, το πότε ήταν το τελευταίο γεύμα ή το πότε έγινε η πιο πρόσφατη επίσκεψη στην τουαλέτα έχουν σημαντικό ρόλο.

Έτσι, εξαιτίας της σεξουαλικής επαφής και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του οργασμού, οι μύες χαλαρώνουν με αποτέλεσμα να ενδέχεται να απελευθερωθούν αέρια, χωρίς το άτομο να το καταλαβαίνει ή να το επιδιώκει. Η πλειοψηφία λοιπόν, ντρέπεται για αυτό το γεγονός, όμως δεν θα έπρεπε.

Νεαρό ζευγάρι στο κρεβάτι
Πως προκαλείται
Τα αέρια από το Farting συνήθως απελευθερώνονται από τον πρωκτό, όμως στις γυναίκες μπορεί να βγουν και από τον κόλπο.

Αυτό συμβαίνει, επειδή ο κόλπος δεν είναι απλώς ένας ευθύς σωλήνας, αλλά έχει πολλές ρυτίδες και πτυχές. Αυτές οι περιοχές μπορεί να παγιδεύουν αέριο και συνήθως απελευθερώνεται μόλις χαλαρώσουν τελείως οι κολπικοί μύες.

Με βάση το δημοσίευμα λοιπόν, δεν υπάρχει καμία ντροπή σε αυτό και δεν θα πρέπει να θεωρείται ταμπού, αφού είναι μια φυσιολογική διαδικασία, η οποία αρκετές φορές με εξαίρεση τον ήχο, δεν συνοδεύεται από κάποια μυρωδιά.

www.newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Πέθανε ο Γιάννης Φραγκούλης, ο θρυλικός «Τρομάρας»

Έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Φραγκούλης, ο θρυλικός «Τρομάρας»… Ο Γιάννης Φραγκούλης, γνωστός ως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *