Κυριακή , 26 Μαρτίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Καταγγελία: Χωρίς συνοδό στο λεωφορείο οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σουφλίου

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε γονέας μαθήτριας του 1ου Δημοτικού Σουφλίου μέσω της «Ζούγκλας». Όπως αναφέρει, με ευθύνη της Περιφέρειας Έβρου οι μαθητές πηγαίνουν στο σχολείο με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ χωρίς συνοδό.

Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία της:

«Σήμερα πήγα έγραψα την κόρη μου στην πρώτη δημοτικού, στο 1ο Δημοτικό Σουφλίου, και με ρώτησε ο διευθυντής αν το παιδί θα χρησιμοποιεί το λεωφορείο για την μετακίνησή του (μένουμε στη Δαδιά).

Τον ρώτησα αν υπάρχει σύνοδος επάνω στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ που θα πηγαίνει τα παιδιά, έσκυψε το κεφάλι και μου είπε πως η Περιφέρεια τον “απείλησε” πως αν συνεχίσει να επιμένει για συνοδό, το ΚΤΕΛ Έβρου θα σταματήσει τη συνεργασία και θα αναγκαστούν οι γονείς να πηγαίνουν τα παιδιά μόνοι τους στο σχολείο και θα λαμβάνουν μια μικρή οικονομική ενίσχυση από την Περιφέρεια.

Και λέω με ποιανού ευθύνη ανεβαίνουν τα ανήλικα παιδιά στο λεωφορείο; Και μου είπε με ευθύνη των γονιών και ο θεός βοηθός! Αν ειναι δυνατόν! Ακούστε απάντηση! Ο διευθυντής μου είπε ότι επί χρόνια προσπαθεί για συνοδό αλλά πάντα βρίσκει εμπόδια!

Εμείς σαν γονείς το πρέπει να κάνουμε; Να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια επειδή απειλεί η Περιφέρεια;»

zougla.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων [26/3/2023]

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων,  26/3/2023 Πατήστε εδώ στο newsbeast.gr, για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *