Σάββατο , 16 Οκτωβρίου 2021
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Καταγγέλλει διευθυντή της ΜΟΡΝΟΣ Α.Ε το Εργατικό Κέντρο Θήβας

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας, με δελτίο τύπου, καταγγέλλει διευθυντή της εταιρείας ΜΟΡΝΟΣ Α.Ε, για προσβλητική συμπεριφορά απέναντι σε μέλος της Διοίκησης του.

Διαβάστε την καταγγελία:

Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά του Διευθυντή παραγωγής της εταιρείας ΜΟΡΝΟΣ ΑΕ προς το μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Θήβας και του Σωματείου ΜΟΡΝΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΒΑΛΟΥ, την Τετάρτη 8-9-2021 κατά την διενέργεια αυτοψίας της ΤΕΑΥΕ Βοιωτίας και του Εργατικού Κέντρου Θήβας για τα εργατικά ατυχήματα στο εργοστάσιο.

Ο Διευθυντής συνέχισε να είναι προκλητικός και απειλητικός και παρουσία του Επιθεωρητή Εργασίας, του Εργατικού Κέντρου Θήβας και του Σωματείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το σωματείο ο εν λόγω Διευθυντής έχει δημιουργήσει με την συμπεριφορά του προβλήματα και σε άλλους εργαζόμενους.

Καλούμε την Διοίκηση της εταιρείας να επέμβει, ώστε να σταματήσει τέτοιες συμπεριφορές προς τους εργαζόμενους και να προτρέψει τα στελέχη να ασχοληθούν με θέματα υγιεινής και ασφάλειας ώστε να σταματήσουν τα συνεχή εργατικά ατυχήματα.

siriosfm.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Ινομυαλγία: Πώς διαγιγνώσκεται και πώς αντιμετωπίζεται;

Ινομυαλγία Πώς αποκαθίσταται η ποιότητα ζωής Η ινομυαλγία είναι μια χρόνια νόσος, η οποία χαρακτηρίζεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *