Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων στο χωριό του Άη Βασίλη, στο πάρκο Δημαρχείου από τον Δήμο Βόλου

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων που έχουν τοποθετηθεί στην φάτνη του Αγίου Νικολάου, όσο και στο χωριό του Άη Βασίλη, στο πάρκο Δημαρχείου από τον Δήμο Βόλου για τις γιορτές, ζήτησε ο εισαγγελέας με αφορμή καταγγελία της οργάνωσης moment for animal, με έδρα την Αθήνα που κατατέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.
Μέσω της προκαταρκτικής που ανατέθηκε τη Δευτέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, θα εξεταστούν οι συνθήκες διαβίωσης των ζώων που υπάρχουν στις φάτνες, δύο πόνι και μερικά αμνοερίφια, η ευζωία τους και αν υπάρχει κτηνίατρος να τα επιβλέπει. Επίσης θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να υπάρχει κακοποίηση των ζώων.
Η νομοθεσία ορίζει ότι δεν πρέπει να εκτίθενται στο κοινό ζώα που πληρώνει κάποιος για να δει, κάτι που δεν ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Η προκαταρκτική έρευνα αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των ημερών και αν δεν στοιχειοθετηθεί κατηγορία, θα αρχειοθετηθεί.
Η οργάνωση moment for animal με την καταγγελία της ζητά την εφαρμογή του νόμου που απαγορεύει να εκτίθενται ζώα σε θεάματα και να απομακρυνθούν από τα σημεία που έχουν τοποθετηθεί.

magnesianews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Την Κυριακή το 34ο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου

Συνέντευξη τύπου πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου για την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *