Τετάρτη , 4 Οκτωβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Κλειστά τα λογιστικά γραφεία στη Μαγνησία από 12 έως 20 Αυγούστου- Δεν θα εκτελείται καμία εργασία

To Δ.Σ. του Συλλόγου Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Μαγνησίας με ανακοίνωσή του κάνει γνωστό ότι αποφασίζει την αργία- ανάπαυση όλων των γραφείων -λογιστών μελών του Συλλόγου από τις 12/8/2022 έως και τις 20/8/2022.

«Τα λογιστικά μας γραφεία κατά τις ημέρες αργίας από 12/8/2022 έως 20/8/2022:

Δεν θα εκτελούν καμία εργασία είτε δια ζώσης είτε εξ’ αποστάσεως

(εξαιρέσεις μπορεί να υπάρξουν αλλά μόνο για κάτι εξαιρετικά επείγον και εφόσον είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί από τους συναδέλφους).

Καλούμε τους αγαπητούς πελάτες – συνεργάτες – επιχειρηματίες που συνεργαζόμαστε να επικοινωνήσουν έγκαιρα με τα λογιστικά μας γραφεία πριν τις παραπάνω ημερομηνίες έτσι ώστε να προγραμματίσουν τυχόν υποχρεώσεις οι οποίες απορρέουν την συγκεκριμένη περίοδο και θα πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Επίσης θα παρακαλούσαμε θερμά όλους τους υπαλλήλους του Δημοσίου Τομέα που εξυπηρετούν μέλη του συλλόγου μας ή πελάτες τους (ΔΟΥ, ΕΦΚΑ, Δήμοι, Πολεοδομία, Επιμελητήρια, Περιφέρεια κτλ.) να δείξουν ιδιαίτερη κατανόηση σε τυχόν δυσκολίες διεκπεραίωσης των εργασιών τους που μπορεί να εμφανιστούν την εβδομάδα αυτή», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Περισσότερες από 700 κάμερες σκοπεύει να τοποθετήσει η Ελληνική Αστυνομία στο λεκανοπέδιο της Αττικής τόσο για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας

Περισσότερες από 700 κάμερες σκοπεύει να τοποθετήσει η Ελληνική Αστυνομία στο λεκανοπέδιο της Αττικής τόσο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *